Last news in Fakti

8 Юли, 2022 10:02 2 333 6

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили

  • audi-
  • rs3-
  • abt-
  • тунинг

От ABT показаха на какво са способни

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили - 1

Audi RS3 може да се похвали с някои сериозни данни още от завода, но когато стане въпрос за доработки, то 2.5-литровият петак, може да „изкара“ още някоя и друга конска сила. Когато се намесят и специалисти, като тези от легендарното тунинг студио АВТ, то нещата могат да станат съвсем интересни. Такъв е случаят с проекта RS3-R Sportback, който от компанията показаха преди часове.

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили

Хечбека е повишил мощността си до 500 конски сили, благодарение на нов интеркулер, софтуер на двигателя и изпускателна система, която също така подчертава разпознаваемата нотка на петака. Въртящият момент е нараснал до 600 нютон метра и в комбинация с Quattro задвижването помага за ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 3.3 секунди.

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили

Освен повече сила, тунинг специалистите са подменили заводските пружини с понижаващи такива и са преработили стабилизиращите щанги, а по желание на клиента могат да бъдат поставени и регулируеми амортисьори. Джантите също са нови с големина от 20 цола и са обути в спортни гуми Goodyear.

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили

Визуално колата може да бъде отличена по добавените карбонови елементи като предния лип, елементи на бронята, капачките огледалата, спойлера на задния капак и емблемите на АВТ. В комбинация със заводския зелен цвят, колата изглежда наистина агресивно на пътя. Не се споменава каква е цената, но от RS3-R ще бъдат направени само 200 броя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асмилан

    5 9 Отговор
    Знаете ли какво правят собствениците на Ауди когато тези с БМВ си правят кефа .. ядът мухи щото долната устна на устата им е паднала до земята от зяпане

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Асинтер

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Асмилан":

    Каза го селянина със някой гробник!

    Коментиран от #3

  • 3 тоз

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Асинтер":

    Подкрепям +1
  • 4 Е ко са направили едно нищо

    0 0 Отговор
    За мен а 3 рс трябва да има спирачки от ку7 12 дизел и мотора да прави от 0 до 300 за 5 сек тва е постижение
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.