8 Юли, 2022 10:40 2 889 0

"Черната" специална версия на Toyota Land Cruiser Prado се оказа бяла

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado-
  • matte black edition

Новата модификация на всъдехода ще бъде пусната в продажба в края на тази година

"Черната" специална версия на Toyota Land Cruiser Prado се оказа бяла - 1

Toyota представи специална модификация на Land Cruiser Prado, наречена Matte Black Edition. Съдейки по името, изглежда, че такива автомобили трябва да получат матово черен цвят на каросерията, но всъщност SUV-то е решено в традиционен бял нюанс, който е комбиниран с тъмни елементи в екстериора.

Освен това са настъпили малки промени в салона на специалната версия. Модификацията на всъдехода ще бъде пусната в продажба в края на тази година. Toyota Land Cruiser Prado Matte Black Edition се отличава с бял цвят на каросерията с тъмни матови екстериорни детайли.

"Черната" специална версия на Toyota Land Cruiser Prado се оказа бяла

Решетката, въздухозаборниците на предната броня, както и рамката на фаровете за мъгла и вътрешността на фаровете обаче са черни. Контрастният цвят подчертава корпусите на огледалата за обратно виждане, релсите на покрива и страничните прагове.

"Черната" специална версия на Toyota Land Cruiser Prado се оказа бяла

Интериорът на специалната версия се предлага в две покрития. Кожената вътрешна облицовка може да бъде направена в черно-сиви или черно-кафяви цветове. Що се отнася до опциите, тук новата версия не се различава от стандартните всъдеходи.

Под капака на специалната версия на Prado има 2.8-литров турбодизел с мощност 204 конски сили. Агрегатът е съчетан с шестстепенен автоматик. Новата версия на модела ще бъде пусната в продажба на европейския пазар през четвъртото тримесечие на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА