Last news in Fakti

26 Юни, 2013 13:46 56 611 24

Пуснаха клип с последния дрифт на Тевзадзе

  • георгий тевзадзе-
  • дрифт-
  • видео
Пуснаха клип с последния дрифт на Тевзадзе - 1

Приятели на Георгий Тевзадзе създадоха страница във Facebook в памет на загиналия грузински уличен състезател. Освен негови снимки там е поместен нов клип, за който се твърди, че е последния му дрифт, записан на видео.

В профила "R.I.P. Giorgi Tevzadze" може да се види и скрийншот от коментар на Тевзадзе в YouTube през януари, който гласи: "Здравейте, хора! Аз съм грузинец на 25. Какво друго да кажа... А, да, няма да катастрофирам и да умра, само защото така ви се иска! :DDDDD Благодаря на всички, които харесват клипа!"

Георгий Тевзадзе загина в катастрофа в нощта срещу понеделник, след като негов приятел удари любимото му BMW M5 (E34) в дърво след почерпка в ресторант в Батуми. 26-годишният грузинец, който се ожени наскоро и очакваше първото си дете, се превърна в световна ъндърграунд звезда само за няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    9 11 Отговор
    да така е дрифта е за писта ще кажете но кажете ми в българия имали някой поне малко добър като този човек мир на прахта му надали има някой който даго бие наще са пълни аматиори като гледам из сайтовете за споделяне един опит свестен за дрифт няма дане говорим че има един куп клипове с въртене или в кръг или гуми на място и разбираш ли този дето го качил писал с най-голямата си наглост че това било дрифт

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 alex xela

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Всичките ти простотии , които ръсиш мога да ти простя, неграмотността ти също, но да пишеш България с малка буква, трябва да си......
  • 3 Иван Иванов

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Колега пълни глупости пишеш. 2010 King of Europe - Тодор Дунев или иначе казано - първо място в най-престижния дрифт турнир в Европа.
  • 4 Стефан Никодимов

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Колко точно добър е той, ако не е тайна? Не съм видял точно дрифт от него, той просто кара като ненормален в доста тежък трафик. Ти виждал ли си колко талантливи момчета има в България, че да пишеш простотиите си тука.

    Коментиран от #22

  • 5 bmw racer

    7 6 Отговор
    Абе пубери и глупаци по-големи, тука в коментарите да не се състезавате кой е по-прост от другия? Млъквайте и не се правете на много компетентни, това се отнася за ВСИЧКИ! Едни го плюят без да го познават, други му се възхищават защото кара като луд бавареца а това им е детската мечта на тях още от нфс... човека беше земен и готин... караше си колата с лекота така както никой друг не може... велик ЧОВЕК а не бебешките изцепки "ДРИФТЪР"! Аре млъквайте!

    Коментиран от #19

  • 6 Maksity Ivanov

    3 3 Отговор
    е46цата беше с изключен тракшан ако забелязахте елава на тоя дето я караше!
  • 7 Симеон Тасев

    1 6 Отговор
    и тодор и румен са смешковци аматьори в българиа нама професионалисти а защо пиша българиа с малка буква заради г.........д.а като ва измислени като бфас никои не полага старание за нищо взмете пример от японците и американци и германци за дрифта как аджеба става

    Коментиран от #9

  • 8 Иван Младенов

    7 10 Отговор
    От клиповете става ясно, че е изключително безотговорен егоист, който за страшава здравето и живота на пешеходци и другите участници в движението. Това не е геройство, това е простотия. Но това което сам не успееш да си направиш, аверчетот ти по акъл ще успее а ти направи.
  • 9 Димитър Георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Симеон Тасев":

    Името си пишеш с главни букви.БЪЛГАРИЯ е по-голяма от теб.."Аматьора Дунев е Европейски шампион,а доколкото знам този дето се прави на голям шОфер в градски условия и застрашава живота на много други,невинни и с нищо незаслужаващи съдбата му хора,с какво заслужи голямото внимание - единствено с наглостта да се нарече дрифтър...Господ си знае работата.R.I.P за човека,но на всеки според заслугите.
  • 10 Zari

    4 8 Отговор
    А бе Тасев, ти си уникално тъп и неграмотен.България се пише с Я на края, а не с А. Ти и хората като теб сте най-голямата трагедия на България.Както пишеш,така и работиш и така и правиш всичко в живота си.Дано само и секса не го правиш като правописа :)

    Коментиран от #11

  • 11 Димитър Георгиев

    6 7 Отговор

    До коментар #10 от "Zari":

    :) ....за секса му не се тревожи..най-вероятно е с гръб към партньора
  • 12 Easy ryder

    5 2 Отговор
    Е и какво има на клиповете?Грузински келеш прави простотии на пътя като занася задницата на Е34 което никак не е трудно при тежкия мощен двигател отпред и малкото натоварване на задния мост.Явно трябва да погледате повече дрифт майстори за да ви стане ясно,че този просто иска да се прочуе с рисковано каране в града.
    А разни изцепки че бил "велик човек" направо ме разсмяха.
    кое прави един човек велик? Я си задайте въпроса.
    Велик пилот или дрифтър е съвсем друго нещо.Велик пилот е Сена велик дрифтър е Keiichi Tsuchiya.Тези хора са показали невероятен контрол върху коли при скорости над 300 километра.
    Сравнен с тези хора този "джигит" е просто смешен.И никой от тях не си е позволил да кара като див селянин из града само и само да го видят във "Фейсбук" и да направи холивудска кариера.
    Преразгледайте си критериите преди да ползвате гръмката фраза "ВЕЛИК ЧОВЕК''.

    Коментиран от #15, #18

  • 13 дидо

    4 4 Отговор
    Тази старата кошница не е никак трудно да я изкараш в дрифт. Тя няма никакво сцепление с пътя...затова. Те затова хората в Европа ги прибират октомври и ги вадят на пролет от гаражите! Общо взето - смешен автомобил ! Като прибавиш и един малоумник в него се получава голяма заплаха за деца на пътя и останалите участници в пътя. Такива трябва да бъдат бити здраво !
    Защо трябва един малоумник да си прави кефа като рискува живота на останалите участници в пътя ?...Да ходи да се хвърли в някоя нива и да оре с него кенеф колкото иска. Нещастник !!!

    Коментиран от #14, #17

  • 14 Станислав Стефанов

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "дидо":

    Карай си голфа и трай готин
  • 15 ООООПАААА

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Easy ryder":

    Е34 е един от автомобилите в класа си с перфектно разпределение на масите и център на тежеста !!!
  • 16 Кобрата

    1 6 Отговор
    Ами тъка е като нямат разум в главите да си помислят, че комбинацията от алкохол, наркотици и коли е фатален риск за живота, а още повече когато караш бързо...Който кара бавно бързо стига, а който кара бързо отива при Тевзадзе
  • 17 Симеон Тасев

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "дидо":

    ВИКАШ СТАРА КОШНИЦА А С 315 КОНЯ НАЛИ ТВОЙТО ТДИ Е ПО-ЯКО А СИГУРНО Е 2000 КОНЯ Я ТРАЙ ТАМ ЧЕ СИ ЖАЛЪК 90 ТЕ ГОДИНИ МАЙ НЕПОМИШ КОЙ СЕ ВОЗЕШЕ В ТАКИВА КОЛИ
    И НЕ САМО ВИЕ СМЕШНИ ДРИФТЪРЧЕТА ПАК ПОВТАРЯМ ЗА ПО-НЕГРАМОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДРИФТЪРИ ТУКА СМЕ СИ ЛЮБИТЕЛИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ НЕЗНАМ ДУНЕВ ЛИ Е МУНЕВ ЛИ Е АМА ГО НЯМА НИКЪКЪВ В ЕВРОПА В КОЙ СЪН ГО ВИДЕ НЕЗНАМ
    ЧОВЕКА Е ПОЧИНАЛ И ТО НЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е КАРАЛ ТАКАЧЕ СЕ СЪОБРАЗЕТЕ С ТОВА ЧЕ НЕ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ И СИ СПЕСТЕТЕ ТЪПИТЕ ИДЕЙ А СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЧЕ НИКОЙ ОТ ВАС НЕМОЖЕ ДА КАРА И КАТО СТЪПИ МАЛКО НА ЛЕД И РЕВЕ ЧЕ КОЛАТА ТОВА ОНОВА КАРАЙТЕ СИ БАРАКИТЕ ЧОВЕКА МОЖЕ И ДАНЕ Е БИЛ ПРАВ ДА ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА ТАМ В ГРАДА АМА МОГА ДА ХВАНА БАС ЧЕ ТУКА ИЗМЕЖДУ ТОЛКОВА ШОФЕРИ ПИЛОТИ В КАВИЧКИ НЯМА ЕДИН КОЙТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА НЕЩО ДАЖЕ НЯКОЙ И КОЛИ И КНИЖКИ НЯМАТЕ АМА ЪКЪЛ ДАВАТЕ ТО ВЕРНО ЧЕ БЪЛГАРИНА САМО ЗА ЪКЪЛ ГО БИВА АМА ТОВА ВАЩО Е МАНИ ОЛЯХТЕ СЕ
    МИСЛЕТЕ ПОСЛЕ ПИШЕТЕ Е АКО ИМА С КАКВО ДА МИСЛИТЕ
  • 18 Симеон Тасев

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Easy ryder":

    А КАК СТАВА ТОВА Велик пилот или дрифтър е съвсем друго нещо.Велик пилот е Сена велик дрифтър е Keiichi Tsuchiya.Тези хора са показали невероятен контрол върху коли при скорости над 300 километра.ДА СЕ КАРА С НАД 300 ТА И ДАНЕ СЕ ОБЪРНЕШ ПО-ТАВАН ДА ИЛИ ЯПОНЦИТЕ СА СВРЪХ ХОРА
    А ДРУГОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ СИГУРНО Е ДА ИЗКЛЮЧИШ ТРАКШЪНА И ГРАВИТАЦИЯТА ЗАДАНЕ ОБЪРНЕШ
    КАТО ТЕ ГЛЕДАМ НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И КОЛЕЛА ДА НЕ ИМ ДАВАШ ТОКУ ВИЖ СИ РЕШИЛ ДА ПРАВИШ ТОВА ДЕТО ПИШЕШ ЗА СКОРОСТИТЕ ДА ИЗТЕПАШ ХОРАТА ПОКРАЙ ТЕБЕ
  • 19 iiiiiii!!!!!!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "bmw racer":

    Ти пък все едно си го познавал така се изказа
  • 20 мария спасова

    4 3 Отговор
    Честно казано Симеон Тасев е прав.В България има само синчета на разни богаташи които се правят на автомобилни пилоти и действително нямаме качествени пилоти.А причината я знаем всички.
    Базата е унищожена и е невъзможно да се работи с децата а за да станат добри пилоти трябва да се започне работа с тях от рано .А това старо според вас БМВ ще направи смешни повечето от съвременните коли от висок клас,тук никой не споменава разните му Фолквагени ,Опели,Фордове и онези екзотичните Шевролети ,Киа , Хюндай и какви ли не още измишльотини.Затова имайте малко повече уважение към колата! А Тевзадзе според мен си профука доста глупаво живота,дано това е урок за нашите млади дрифтари да се вразумят и да внимават!
  • 21 Peter Yanakiev

    6 5 Отговор
    polu4i si tova koeto zasslujava predi da ubie 2ma 3ma 4oveeka :) prez k... mi e za bmw i za vashte tupi driftove
  • 22 Dimo Hristov

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стефан Никодимов":

    Malko li driftove prai zemi mlakni po hubu kato se nauchish da karash kato negoo togava komentirai
  • 23 SHAW

    8 0 Отговор
    Тук съм съгласен с повечето,че в България повечето мамини синчета се правят на пилоти,защото до тях се вози някоя натокана гримирана кифла...Обзалагам се че тая Е34 ще направи за смях днешните съвременни голфове и аудита.А такива шофъори и дрифтъри като Giorgi Tevzadze,трудно ще видите в България....Само ще кажа РЕСПЕКТ за грузинеца!

    Коментиран от #24

  • 24 Калин Красимиров

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "SHAW":

    Лично аз съм голям фен на Giorgi Tevzadze първо искам да окажа съболезнования на най-великият дрифтер
    Четох много безмислени коментари и искам да кажа че
    Tevzadze не е отнел на никой човек живота мисля че той е на ясно с това което правеше по пътищата.
    Четох много обиди който не мисля че трябва да бъдат изречени Tevzadze беше много добър човек и много съжалявам че той си отиде от този свят, той не е блъснал нито един невинен човек нито е направил нищо лошо