26 Октомври, 2022 17:37 5 215 9

Honda показа новия Accord

  • honda-
  • accord

11-тото поколение на седана ще разполага с най-големия екран поставян някога на кола от марката

Honda показа новия Accord  - 1

Honda даде началото на рекламната кампания по повод дебюта на 11-тото поколение Accord, което ще се състои през ноември. Японците разкриха предницата и задницата на седана, заедно с кратка информация около някои от промените в колата.

Honda показа новия Accord

От компанията изглежда подготвят нещо интересно, тъй като заявиха, че новия Accord ще върне обратно въодушевлението в сегмента на седаните. Заедно с това от марката завиха, че колата ще се оборудва с по-отзивчив и забавен за каране хибриден тракт.

Honda показа новия Accord

Кадрите разкриват познат дизайнерски език подобен на този при новия Civic, HR-V и CR-V с по-остри форми, нова решетка и LED светлини. В интериора откриваме и изцяло нов дисплей, който от Honda определят като най-големия сензорен екран поставян някога в автомобил на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отворко

    51 4 Отговор
    Хонда правят изключително качествени автомобили.Този няма да отстъпва по нищо на най добрите.
  • 2 Факт

    46 5 Отговор
    Много по напред са от немците
  • 3 Иво

    42 5 Отговор
    За мен Акорд категорично е най добрия автомобил в класа си по отношение на качество и надеждност.В Европа обаче не се предлага от 2015г защото се продаваше слабо поради факта,че много хора предпочитат немски марки чиято подръжка струва поне 2 пъти повече.

    Коментиран от #6

  • 4 Факт

    27 1 Отговор
    Не че предпочитат немската марка а защото Хонда са скъпи нямат завод в Европа и плащат мита освен това Ееропа е залята с немски фирми купуващи служебно немски коли
  • 5 Споделям

    40 1 Отговор
    Имам Акорд 7 2.0 бензин от 2005-а който карам 7-а година.Когато го купих брояча за изминатите км. показваше около 255000 за които нямаше никакво доказателство дали са реални още повече,че е внесен от Италия.За тези години изминах около 120х.км и освен един лагер на предната главина,друг съществен ремонт не се е налагал.Разхода на масло е около 1л за 10-12х.км което просто е незначително.Колата вече ми поомръзна но не си струва да я продавам защото съм почти сигурен,че няма друг модел при който качеството да е на такова ниво.
  • 6 авто фен

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Иво":

    Спорно коя е най-добра в класа- Хонда Акорд или Тойота Камри. А и СУбару Легаси и Хюндай Соната не изостават.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "авто фен":

    До някъде си прав. Само един въпрос. Притежавал ли си Акорд? Ако е да, няма как да ги сравниш. Казвам го от опит. Тойотата е много добра, Легасито е леко екзотика, много е скъпа и трудно за поддръжка, поне в България. Соната е добра, здрава, но Акорда е еталон. Камрито и то, за това си прав, по скоро е до предпочитание и "краста". Може да е пресилено но е така. Жалко, че го спряха за Европа.
  • 8 Коцебоце

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "авто фен":

    Субару е много дефектна кола, познавам собственик на Субару сервиз!!!
  • 9 Хонда фен

    1 0 Отговор
    А кога ще го има в Европа? Ако някой от Хонда въобще чете нека отговорят. Клиентите искат голям спортно изглеждащ седан. Писна ни от разни пасати и друга скука.