Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 16:39 3 133 2

Забавление за богаташи: Колко лесно се чупи стъклото на Ferrari? (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • 458 italia-
  • стъкло-
  • предно стъкло

Прозорецът така или иначе е за смяна

Ако по някаква случайност вечер не сте заспивали, чудейки се точно колко лесно се чупи предното стъкло на Ferrari 458 Italia, то хората зад канала Normal Guy Supercar имат точния отговор на въпроса ви. Момчетата са осъществили последната си успешна сделка в която продават италианския суперкар, но преди да пристигне при новия си собственик, возилото се нуждае от ново предно стъкло.

Преди да го сменят обаче, екипът решава да провери колко точно е здраво настоящото стъкло, въпреки, че е пукнато в единия си край. Първият тест на стъклото включва удар с ръка, който напуква стъклото, като това вероятно се дължи на споменатата по-рано пукнатина.

В края на теста се включват и истинските инструменти, включително и чук, който макар и гумен, все пак нанася тежки поражения. Видеото е дълго едва три минути и макар да няма нищо съществено в него, то вероятно е едно добро развлечение в края на работния ден.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 2 Отговор
    Чудесна идея как да чупиш стъкла на коли безшумно с гумен чук
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.