Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 09:24 7 109 10

Джей Лено изгорял сериозно при пожар на кола в гаража си

  • джей лено-
  • пожар

Твърди се, че инцидентът е станал в неделя, изгаряйки лявата страна на лицето му

Джей Лено изгорял сериозно при пожар на кола в гаража си - 1

Вече ви информирахме за инцидента с известният телевизионен водещ, но сега в интернет пространството се появи нова информация. В изявление за Variety Лено потвърди, че е получил сериозни изгаряния от пожар, възникнал вследствие от самозапалил се бензин от колата, но че е добре и ще се изправи на крака след седмица или две.

Комедиантът и запален колекционер на автомобили Джей Лено се възстановява от изгаряния по лицето си, причинени от пожар в гаража му в Лос Анджелис. Инцидентът се случи в неделя, като TMZ съобщи, че Лено има изгаряния от лявата страна на лицето. Не се споменава за други пострадали лица.

Към момента не е ясна степента на нараняванията на Лено. TMZ нарича изгарянията сериозни или поне достатъчно сериозни, за да бъде приет в отделението по изгаряния в Grossman Burn Center. Също така не е ясно какво точно се е случило, като TMZ твърди, че една от колите му е избухнала в пламъци. Състоянието на конкретния автомобил, както и състоянието на другите коли и гаража му, не са известни. В доклада се посочва още, че Лено е отменил всичките си ангажименти за следващата седмица.

Въпреки че бе водещ на The Tonight Show в продължение на повече от 20 години, Лено е може би по-известен с невероятната си колекция от автомобили. По време на мандата си в The Tonight Show , Лено често бе засичан с различни превозни средства от колекцията си на работа. Неговият гараж е пълен с много широка гама от класически и модерни автомобили, включително превозни средства с парно задвижване от началото на века до екзотични и модерни хиперавтомобили .

Лено стартира свой собствен YouTube канал Jay Leno's Garage , докато все още беше водещ на The Tonight Show . CNBC в крайна сметка взе Лено след пенсионирането му от токшоуто, за да бъде домакин на малко по-различна версия на неговата поредица в YouTube, насочена повече към автомобилното забавление. Междувременно Лено продължава да представя превозни средства от колекцията си и множество специални превозни средства от други ентусиасти в канала си в YouTube.

Предварителният доклад от TMZ твърди, че изгарянията по лицето на Лено не са засегнали окото или ухото му. Разбира се, желаем най-доброто за Лено и семейството му и очакваме с нетърпение бързото възстановяване на автомобилната икона. Ще актуализираме нашата статия с нова информация, когато бъде достъпна.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минало свършено време

    11 3 Отговор
    Джей лено изгорял. Край, няма го.

    Няма малко изгорял и много изгорял точно както нямам малко бременна жена и малко мъртъв.

    Може да си малко изгорен, но не е малко изгорял.

    Коментиран от #3, #6, #7, #10

  • 2 Странджа

    9 0 Отговор
    "запален колекционер", ма как точно го е казал журналиста ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    10 1 Отговор
    Не е лесно като имаш хангар със 100 коли, да помниш къде е ключа на всяка, да им държиш акумулаторите заредени и гумите напомпени…
  • 5 Механик

    5 2 Отговор
    И тук се вижда "полет на мисълта и логиката"- "Джей Лено изгорял сериозно при пожар на кола в гаража си"
    ИЗГОРЯ СЕРИОЗНО?!
    Ама ти сериозно ли? А, Славчо?
    Абе що не ползвате правилно българския език, бе? Под "изгоря" в нашият език се разбира, нещо което вече се е превърнало в пепел, поради висока температура. При такова положение, домичката "СЕРИОЗНО" е безмислена, защото няма майтапчийско изпепеляване.
    Човекът е ОБГОРЯЛ, а не изгорял. И в следствие на това обгаряне е получил "серизони изгаряния". Е това правилното, Славчо! Е това!
    Ама това в паралелките спонсорирани от Америка против България и Отровено общество в НБУ, на тия неща не се обръща внимание.
  • 6 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Минало свършено време":

    Да, колега! Много правилно сте обърнал внимание на това.
    Не бях прочел коментарът Ви и постнах мой, който е на същата тема, за което се извинявам.
  • 7 жена

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Минало свършено време":

    Както и няма малко тъп и малко грозен.
  • 8 ГРАД ВИДИН

    2 0 Отговор
    Така е колега, важна е връзката между мъж и жена.
  • 9 колекционер на коли втора употреба

    0 1 Отговор
    Джей Лено е голям образ ! гледах го на едно интервю беше първи на 4ервен светофар с един луд мотор с турбина . изведнъж пластмасовата броня на колата зад него запо4на да се топи .светна зелено и той изхвър4а с мръсна газ. оня зад него едва ли е разбрал какво става.
  • 10 само да уто4ня

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Минало свършено време":

    с една дума късно изваден- изгорял хляб удавен 4овек и бременна жена!!!