28 Ноември, 2022 17:11 2 744 12

Lancia разкри новото си лого

  • lancia-
  • ypsilon-
  • delta

Емблемата е футуристична и ще дебютира върху автомобил през 2024 година

Lancia разкри новото си лого - 1

Lancia се присъедини към голяма част от автомобилните производители и представи своето обновено лого с което отбелязва своеобразното си завръщане на пазара. Това е осмото лого за италианците в 116-тата годишна на марката и се очаква то да дебютира през 2024 година върху капака на обновения Ypsilon.

Новата емблема представя модернизирана версия на предходното лого на Lancia във формата на щит с кръг в средата и стилизиран надпис Lancia в него. Синият цвят отново е основен, а около него виждаме хромирани линии, които очертават по-рано споменатите ленти. В лявата част е поставена и вертикална линия вдъхновена от емблемата от 57-ма година.

Заедно с Ypsilon, логото ще бъде поставено и върху представителствата на марката, всички рекламни материали, сгради и продукти на италианците. През 2026 година се очаква да видим новата Aurelia, а две години по-късно и Delta, отново с новата емблема на Lancia.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осведоменият

    5 5 Отговор
    Новото лого на Еврейския Съюз е хазарската Тамга. Вижте герба на т.нар. "Украйна".
  • 2 Митко

    18 2 Отговор
    Тези още ли правят ли коли? На времето какви готини коли правеха,а сега?
  • 3 123456

    12 6 Отговор
    то кола няма , те лого правят ... сигурно наш Киро ги е консултирал ...
  • 4 Азз

    19 3 Отговор
    Велика марка
  • 5 Красимир Петров

    2 17 Отговор
    Кошляци
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Е не

    5 1 Отговор
    След делтата , няма читава Ланчия, но а дано
  • 9 ВСЕ ОЩЕ ИМА НАДЕЖДА

    18 1 Отговор
    Карам Lanciа от 92г,първата ми беше Делта 1.6 двувалка, купих я от Австрия ,вървеше доволно но ръждата я погуби,след това минах на Дедра -1.6I.e,2.0i.e.,1.8 /103,2.0/139,1.8VVt и 1.9тд/90,не съм имал ядове с нито един от изброените двигатели,здрави купета,прилично оборудване(1.6 и 1.8vvt още ги срещам) .2005г купих първата си Либра 1.9JT/105 от Белгия(алкантара,мулти волан ,босе,сд ченжър със 6 диска,навигация е не нямаше карти за Бг и куп още екстри),,беше на 210к,имаше някакъв paurbox на Saab,само гориво и масла, 2009 взех Либра Intensa 2003г след лек ремап колата доставяше удоволствие де се кара,обиколих Европа,гориво,масло през 10к и само демпферна шайба и тампони на стабилизиращата щанга.
    Преди 3г я замених с Делта 3 Gold 1.9/190к.с фейс 2012г(кожа,кожа на таблото,панорамен таван,сама паркира,регулируемо окачване),купих я от Австрия от собственик също като мен фен на Марката,та той ми каза ако Ауди са добри то Ланчия са велики!
    Така че ще чакам 2026 и 2028г
  • 10 Дрън дрън та пляс

    2 16 Отговор
    Пак си е дърво каквато и емблема да им сложите
  • 11 Иван

    7 0 Отговор
    Буквите можеха да са по стилни все пак говорим за италянка не за дачия, но и аз се запалих по тази марка на пук на всички: бмв, мерцедес и ауди, не познатото в България е оплювано и да кажа за всяка кола най важна е поддръжката не да си купите каруци и да ревете после !!!
  • 12 Роки

    2 0 Отговор
    Вертикалната линия е копие! Името Ланчия означава копие! То е в основата на емблемата. Това е най важната част, не е просто вертикална линиа, а копие и закачено знаме на него с надпис lancia (копие на италиански)