Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 12:48 2 083 2

Ford резервира най-луксозния Ranger само за Европа

  • ford-
  • ranger-
  • platinium

Пикапът получи версия Platinium

Ford резервира най-луксозния Ranger само за Европа - 1

Ford представи най-луксозния Ranger правен някога, който получи означението Platinium. Върховата версия е налична само в Европа, където ще допълва другите нива на оборудване, а именно спортния Raptor, Wildtrak, Limited, Xl и XLT. Както и останалите модификации, така и Platinium се отличава с външни елементи и промени по задвижването.

Под капака работи 3.0-литров дизелов V6 в комбинация с 10-степенна автоматична трансмисия. Конфигурацията е достатъчна за мощност от 247 конски сили и 600 нютон метра, които се предават към четирите колела, посредством електрически контролиран диференциал. При Platinium версията откриваме и нови крепежи за трансмисията, които да намалят вибрациите и шума, а също така и да подобрят усещането.

Визуално топ модификацията може да бъде отличена с 20-цолови джанти с полирана предна част, различна радиаторна решетка с повече хром, нови дневни светлини, както и матрични LED фарове. Седалките в интериора са с кожена тапицерия, подгряване, обдухване и електрически настройки.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    12 1 Отговор
    Хубав е дано и достъпен като цена! Ф-серията от 15г е Топ -3 на най-продаваните коли в цял свят.! този модел е малкия брат на Ф-150.

    Коментиран от #2

  • 2 АйдеИтози

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ФЕН":

    Айде и този, най-продават автомобил в цял свят... САЩ купуват тези пикапи и генерират най-голями продажби, това не означава, че Ф150 се купува и кара някъде по света, камо ли на 3-то място по продажби. Спрете сляпо да слушате и вярвате на "класациите", "новините", "политиците" ... които само и единствено се хранят от концерните, които ни рекламират и трите.