30 Ноември, 2022 15:38 2 307 22

Tesla подготвя фейслифт на Model 3 с опростен интериор

  • tesla-
  • model 3-
  • интериор-
  • фейслифт

Обновената кола вероятно ще дебютира през 2023 година

Tesla подготвя фейслифт на Model 3 с опростен интериор - 1

Tesla се подготвя да обнови един от най-популярните си автомобили – Model 3. Електромобилът, който се продава от 2019 година ще получи фейслифт през следващата година, който ще донесе нова визия в интериора и екстериора, подобно на този при Model S и Model X през 2021 година.

Според запознати с плановете на компанията, външните промени ще са сведени до минимум с промяна на някои от елементите като фаровете и стоповете, но без основни промени по дизайна. В интериора пък ще видим нов дизайн, фокусиран върху простотата и минимализма.

Ако трябва да сме честни, интериорът на американската марка дори и в момента ни се струва опростен за това ще е интересно да видим какво точно имат в главите си дизайнерите и инженерите на Мъск. Не е изключено да видим новия волан с отрязана горна част.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККК

    18 5 Отговор
    За къде по-опростен интериор!? То и сега е e б а си спартанеца грозен!!
  • 2 Пилот на Ферари

    15 4 Отговор
    Какво да и опростяват повече . Тя и така си прилича на Форд Фокус .

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Бай Григорий

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пилот на Ферари":

    Не обиждай Форд Фокус!... 😀
    Планът явно е от Тесла да стане обикновена Брадва... 😀
  • 4 Не дърпай дявола за опашката

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пилот на Ферари":

    Защото ако не си забелязал всички са тръгнали по стъпките на Тесла и масово слагат големи екрани които заместват всички физически копчета по таблото.

    Опростяване всъщност се казва на поевтиняването, а точно за това и завиждат останалите и я следват плътно - продават като тесла все по опростени автомобили на все по завишени цени.
  • 5 Край

    9 11 Отговор
    Не обичам американците ОБАЧЕ не може да се отрече, че направиха революционен автомобил при това със страхотен дизайн. Само го сложете до недоразумението: електрическо БМВ, Мерцедес или ауди и веднага ще разберете за какво говоря.
  • 6 Ако махнат телевизора

    5 4 Отговор
    Ако махнат телевизора между предните седалки може и за се замисля.
    При все, че харесвам нововъведения в автомобилите ако има нещо което ме отблъсква от ТЕСЛА автомобилите е това недоразумение. Знам, е е многофункционално и евтино но не ми харесва. И при разговор с приятели се оказа, че не съм само аз. При това някои от тях притежатели на такъв автомобил.
    Накратко ако има опция телевизора да е го няма бих си купил ТЕСЛА.

    Коментиран от #7, #9, #10, #12

  • 7 Гост

    4 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ако махнат телевизора":

    На бедния теслар, телевизора му пречел.
  • 8 бай Даньо

    11 0 Отговор
    Че колко по прост интериор, то и от снимката се вижда че няма нищо в купето !?

    Коментиран от #13

  • 9 бай Даньо

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ако махнат телевизора":

    Не е телевизор . На мен ми пречи един таблет в Теслата ... ха-ха-ха!

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Къде са ми копчетата?

    3 1 Отговор
    Напомняш ми на Стив Балмър, шефът на windows по времето на излизане на iphone. Тогава nokia беше на върха си със своите "смартфони" с инсталиран windows на тях и физически клавиатури. Сещаш ли се колко хора в момента ползват телефони с копчета?

    Твърде вероятно е ти да си един от последните мохикани и все още да ползваш такъв, но ти говоря за тенденцията. Ето ти и интервюто на Балмър за да се посмееш:

    . „500 долара? Напълно субсидиран? С план? Казах, че това е най-скъпият телефон в света. И не се харесва на бизнес клиентите, защото няма клавиатура. Което го прави не много добра машина за електронна поща .


    Имаме нашата стратегия. Много сме доволни от устройствата с Windows Phone на пазара днес. Можете да получите устройство от серията Motorola Q за $99. Това е много способна машина, може да прави музика, интернет и много повече."

  • 12 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ако махнат телевизора":

    Абсолютно си прав , "телевизора" спокойно може да се проектира на челното стъкло и то на цялото и даже ще бъде по-евтино от сегашния !! Обаче далеч по-важното е да махнат волана и педалите !! Даже могат да сложат вместо тях един джойстик между седалките , ще върши същата работа и то по-добре и ще прилича на любимата "ръчка" на петрололюбците !! Ей това вече ще е съществено опростяване !
  • 13 Я си погледни телефона?

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "бай Даньо":

    Колко копчета има на челната страна? А какво хубаво ни беше едно време като за всяко нещо си имахме ясно определено копче. Буквално за всяка буква!

    Ето ги телефоните от преди 15 години, а погледни сега, един такъв изчистен дизайн, че чак нищо няма на него.

    След 15 години, децата ще гледат на днешните автомобили както ние гледаме на този motorola q в момента

    Коментиран от #16

  • 14 Клипа

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "бай Даньо":

    Ето ти го нагледно, ако не си спомняш

  • 15 ИЯО

    0 0 Отговор
    описание от рода " като за бедни" не е ли по правилно....
  • 16 Бла

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Я си погледни телефона?":

    Извинявай, ама колко ти плащат да пишеш тези откровенни глупости ? Как може да сравняваш смартфон, със интериор на автомобил ? Прост пример ти давам : С копчета - искам да сменя радиостанцията, протягам се и сменям или още по - лесно , сменям я от волана. Искам да пусна отопление или климатик - един бутон и готово. А сега представи си, всичко това са подменюта в таблета, на този "Опростен дизайн". И аз ще шофирам ли автомобила или ще търся менюта в таблета ? Супер глупава работа като цяло. Но нали хората вече са толкова зомбирани, та много им харесва :) Успех останете си съз здраве !

    Коментиран от #18

  • 17 Патурко

    1 0 Отговор
    Ясно разбрахме! От Мега Скучен ще го Направят Хипер Мега Скучен!

    Коментиран от #19

  • 18 Пълни простотии пишеш

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бла":

    Станцията и силата на звука пак можеш да си ги смениш от волана, но също така можеш да си включиш или изключиш климатика с натискане на едно копче което се намира на екрана и колкото по-голям екран толкова по-голямо ще е и копчето и по-лесно ще го уцелиш.

    Но дори това не е необходимо, защото както включването така и контрола на температурата на климатика за всяка една зона може да бъде настроена чрез гласова команда.

    Аз дори не знам къде се намира дистанционното на климатика вкъщи и дали не са му паднали батериите, защото си увеличавам и намалявам температурата с гласова команда към Алекса или пък директно от телефона дори когато не съм вкъщи. Точно както се регулира и температурата на повечето електромобили и те посрещат със затоплено или охладено купе и не ти се налага тепърва да пипаш копчето климатроника за да го засилваш на макс, а после да го намаляваш, когато се охлади или затопли интериора.

    Много ми се ще след 15 години да си прочетеш писанията, защото ме е яд че не съм записал разговорите с привържениците на копчета когато си купих nokia 5800 - един от първите смартфони с тъч дисплей вместо копчета. Тогава 98% от хората не го одобряваха и обясняваха, че никога не биха си купили такъв телефон. Сигурен съм че и ти си бил от тях.

    Коментиран от #21

  • 19 И ти ли си купуваш автомобилите

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Патурко":

    По опаковката, а не по съдържанието?

    Какво красиво виждаш в 10-те на решетки по таблото от които излиза въздух, вместо решението на тесла за "невидими" решетки? Толкова ли ти е нужен тунела минаващ през целия автомобил, въпреки че автомобилът е с предно предаване?

    Толкова ли те кефи скоростния лост и дизайнерските му решения? Ръчната не ти ли липсва в интериорните решения? А врътките с които си вдигаш и сваляш стъклата?

    Хайде запомни си всички тези желания и обърни внимание как се е променил интериора след само пет-шест години и дали всички няма да последват Тесла, както направиха с екраните на които първоначално се смееха и напълно отричаха?

    Коментиран от #20

  • 20 Патурко

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "И ти ли си купуваш автомобилите":

    Няма да повярваш, но точно това ме кефи бро! Мислиш си че света се върти около теб и всички трябва да имат еднакъв вкус нали?!? А сега върви да учиш и работиш, че скоро няма да си купиш бленуваната тесла, че дори и втора употреба!
  • 21 Патурко

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пълни простотии пишеш":

    Не че нещо ама освен да си говориш постоянно с Алекса с живи жени можеш ли?!? Управлението на ел. автомобил е като да правиш Кекс с надуваема кукла! Не че ще ме разбереш защото ти само такава ползваш, но аз да си го кажа все пак!!!

    Коментиран от #22

  • 22 От опит ли говориш

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Патурко":

    Понякога дори не се сещам откъде ви идват подобни аналогии и единственото за което ми идва на ума е че гледате в огледалото докато си пишете мненията.

    Пък и постоянно говорите за неща които ви липсват, къде копчета, къде жени. Определено не търся общуване с жените по начина по който си ги представяш - единствено като сексуални обекти.

    Вкъщи освен с алекса си общувам с още две жени - жената и дъщерята. Ама имам един съвет към тебе. Трудно ще си намериш жена, която да харесва телефони с копчета. Не казвам че е невъзможно и че няма такива, но са по-скоро рядкост. Нещо като да търсиш 30-годишна девственица. Все пак вкусът си е твой и не казвам, че е лош.