Last news in Fakti

7 Декември, 2022 10:55 4 714 3

Първи кадър на суперколата на Alfa Romeo

  • alfa romeo-
  • zagato-
  • giulia-
  • tonale

Giulia SWB Zagato ще дебютира през 2023 година

Първи кадър на суперколата на Alfa Romeo - 1

По-рано тази година Alfa Romeo разкри плановете си да представи суперкар, който да наследи духа на спортните купета GTV и 8С. Сега се появи и първата снимка на колата, заедно с малко повече информация за нея, както и очакваната дата, когато ще я видим.

За съжаление, показаният кадър разкрива единствено задните светлини на новия модел, които се простират по цялата линия на колата, подобно на тези на Aston Martin DBX. Заедно със снимката, италианската компания разкрива, че суперкарът с името Giulia SWB Zagato ще дебютира през март 2023 година.

Колата ще бъде с късо междуосие и вероятно ще черпи вдъхновение от стандартната Giulia, но с две врати и купеобразни форми. Все още няма информация за това на какво задвижване ще разчита новият модел, но не е изключено той да използва 2.9-литровия бензинов шестак с 540 конски сили, който вече видяхме в GTA/GTAm.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    25 0 Отговор
    Трябва да се спомене, че и Загато участват в дизайна на колата, все пак са доста знаково име а и имат история заедно с Алфа Ромео.
  • 2 Пуфи

    3 40 Отговор
    Алфа и суперкола??? Ха ха
  • 3 УМЕН

    8 10 Отговор
    Страшна снимка рзбрш ли ... Това да не е на Вейдър сабята омекнала от липса на виагра?