Last news in Fakti

20 Януари, 2023 10:08 3 277 3

Honda спря да приема поръчки за новия Type R

  • honda-
  • type r-
  • civic-
  • япония

От марката не могат да се справят с интереса в родната Япония

Honda спря да приема поръчки за новия Type R - 1

Honda очаквано е изключително популярна в родната си Япония и още по-очаквано, новият Civic TypeR е любим модел на местните автомобилисти. За тяхно съжаление, обаче, всеки който не е поръчал автомобил ще трябва да изчака неопределено време преди да има тази възможност.

Новината за това идва директно от Honda, които обявиха края на поръчките за неопределен период. Те се позовават на високия интерес към модела, както и проблемите свързани с липсата на чипове и пандемията от Covid-19, което през последните две години изглежда е ежедневие. От компанията заявиха, че при първа възможност ще възстановят поръчките и ще съобщят за това с официално съобщение.

Към момента мярката е обявена само за Япония и другите пазари не са засегнати от това. НовиятCivic се предлага с по-агресивен дизайн и почти идентичен 2.0-литров бензинов двигател с 315 конски сили и 420 нютон метра, който задвижва предните колела. Трансмисията пък е механична с шест предавки.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    8 9 Отговор
    Пак целят нависоко
  • 2 Гост Коментатор

    3 40 Отговор
    Те направо цялата марка трябва да я спарт да а правят

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.