Last news in Fakti

25 Юли, 2023 13:10 2 483 2

Новото Peugeot 3008 се тества активно

  • peugeot-
  • 3008

Peugeot 3008 трябва да бъде пуснато през септември, но шпионски фотографи вече заснеха няколко прототипа, подложени на финални тестове в Испания

Новото Peugeot 3008 се тества активно - 1

Електрическият e-3008 ще има напълно затворена радиаторна решетка, оградена от тънки фарове с новите светлинни подписи на марката. Отдолу има голям въздухозаборник, в центъра на който, съдейки по снимките, се намира основният сензор.

Компанията вече обяви, че кросоувърът ще бъде оборудван с 21-инчов извит дисплей. Освен това оборудването ще включва сензорни бутони, които могат да бъдат програмирани да осигуряват достъп до десет любими функции, от контакти до настройки на температурата.

Новото Peugeot 3008 се тества активно

Купувачите на иновацията ще получат и футуристично арматурно табло, централна конзола, както и скоростен лост, преместен на кормилната колона. Към тях ще се присъединят алуминиеви декоративни елементи и плосък волан със сензорно управление.

Автомобилният производител потвърди, че e-3008 ще бъде първото превозно средство, пуснато на платформата STLA Medium и ще се предлага с три електрически задвижвания, осигуряващи пробег до 700 км. Платформата STLA Medium ще се предлага с предно или задвижване на всички колела. Автомобилите ще имат мощност от 215 к.с. до 382 к.с.

Новото Peugeot 3008 се тества активно

Освен това на купувачите ще бъде предложен хибрид 3008 с бензинов двигател PureTech с мощност 99 к.с. или 134 к.с Той ще бъде съчетан с шестстепенна трансмисия с двоен съединител и с електрически мотор с мощност 28 к.с. Тази настройка обещава увеличаване на въртящия момент при ниски обороти и 15% намаление на разхода на гориво.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 батерийка за 700км

    2 1 Отговор
    бива устройва ма
  • 2 тъй шъй

    0 2 Отговор
    Какво продължават да ги увиват, като че ли не знаем, какъв трамбук ще е поредния сув. А какви седани имаше.