Last news in Fakti

12 Май, 2023 10:02 1 632 1

Театър на разрушението в "Луда надпревара"

  • луда надпревара-
  • костинброд

Този уикенд в Костинброд

Театър на разрушението в "Луда надпревара" - 1

Автогладиатори от цялата страна се събират този уикенд, за да дадат начало на новия сезон на „Луда надпревара“. Зрелищното събитие ще се проведе на 13-ти и 14-ти май в Костинброд от 16 часа, а организаторите обещават забавление за малки и големи. Освен забавлението, не трябва да забравяме и основната кауза на събитието, а именно „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

За осма година организаторът на събитието – Илко Илиев обещава зрелищна обстановка с участието на професионални каскадьори, които да осигурят екшън и добро настроение, както за възрастните, така и за децата. Той казва, че децата са нашето бъдеще и макар и грозна, те трябва да видят истината от катастрофите и това, че не си готин когато караш безразсъдно.

В събитието участие взимат собственоръчно направени автомобили, а целта е да финиширате с автомобил на ход, като своевременно избягвате ударите на останалите участници и все пак се опитвате да извадите техните автомобили извън строя.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    5 0 Отговор
    Две три жиги и 4 опела се въртят в кръг. Кебапчета по 10лв и наливна топла бира за 15 и много селунджъри. В България не се ходи на мероприятия тип ден година хранят.