27 Март, 2023 16:04 2 047 2

„Луда надпревара“ се завръща за нов сезон, изпълнен с емоции (ВИДЕО)

  • луда надпревара-
  • автомобили-
  • шоу

Първото събитие ще бъде на 13 и 14 май

„Луда надпревара“ се завръща за нов сезон, изпълнен с емоции (ВИДЕО) - 1

В средата на месец май ще започне поредният сезон от автомобилното зрелище „Луда надпревара“. Откриващото събитие ще се състои на 13 и 14май в Костинброд и както до момента ще се проведе под мотото „Спри агресията по пътищата, стани един от нас.“ Всеки който желае да се запише в надпреварата може да го направи ако има свидетелство за управление на МПС и се е започнал с правилата и регламента на „Луда надпревара“.

В събитието участие взимат собственоръчно направени автомобили, а целта е да финиширате с автомобил на ход, като своевременно избягвате ударите на останалите участници и все пак се опитвате да извадите техните автомобили извън строя. Както и до момента, шоуто обещава да бъде изключително интересно, както за участниците, така и за публиката.

Ако искате да сте от последните и да вземете участие в събитието, но само като публика на „гладиаторската арена“, то може да го направите като посетите Костинброд на 13 и 14 май. Както всяка година, така и сега, събитието обещава зрелищни каскади, включващи много блъскане, атрактивно каране на мотори и АТВ-та, както и чудовищен „джип“ мачкащ коли. Повече вижте във видеата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    17 0 Отговор
    Зрелище за хора с ментална недостатъчност.
    Какво удоволствие е това, да гледаш как се блъскат коли? Да дишаш пушиляци и пепеляци, че и да си плащаш за това!?!?!
  • 2 Иван от Троян

    9 0 Отговор
    В градовете и по магистралите е всеки ден луда надпревара , още смачкани ламарини че и да си плащаме АЙДЕ НЯМА НУЖДА.Освен това коментар 1 е прав да гледаш как се мачкат ламарини трябва да си сбъркан.