Last news in Fakti

19 Май, 2023 15:50 3 064 0

Audi изпраща бензиновото RS6 с наточена версия

  • audi-
  • rs6-
  • rs3-
  • rs-
  • audi sport

Тя вероятно ще бъде представена следващата година 

Audi изпраща бензиновото RS6 с наточена версия - 1

Вече за всички е ясно, че следващото поколение Audi RS6, ще бъде на ток и докато това е добра новина за едни, то за феновете на двигателите с вътрешно горене, 4 литровият осмак ще липсва много. За радост имаме добра новина и за тях, след като шефът на Audi Sport - Себастиан Грамс загатна в интервю пред Autocar, че може да видим по-мощно RS6.

Все пак решението, не бе обявено крайно, но Грамс заяви, че от Audi могат да разработят по-екстремна версия на комбито. Склонни сме да вярваме, че това е така, след като през изминалата година видяхме концепта RS6 GTO, както и множеството тунинговани версии от други брандове.

Наточената версия вероятно ще ознаменува края на бензиновото RS6, като добави повече мощност и някои отличителни елементи. В момента Audi RS6 генерира 621 конски сили и 850 нютон метра. Вероятно премиерата на наточения модел ще се състои през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА