Last news in Fakti

13 Юни, 2023 18:48 2 896 3

Германци поставиха 24-цолови джанти и увеличиха мощността на RR Phantom

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • тунинг

Spofec показа новият Phantom с леки модификации

Германци поставиха 24-цолови джанти и увеличиха мощността на RR Phantom - 1

Rolls-Royce предлага почти неограничени варианти от опции на своите клиенти чрез които да индивидуализират своите автомобили и рядко те прибягват до външни фирми за тази цел. Въпреки това, на пазара все пак има няколко тунинг компании, които се осмеляват да предложат модификации за Rolls-Royce и една от тях е Spofec. Германския бранд показа най-новия си проект на базата на Phantom Series II дълга база.

Колата е черна на цвят с черни елементи по цялото купе, подобно на изпълненията Black Badge, като единствено дръжките на вратите и орнамента на предния капак са оставени в оригиналния им хромиран завършек. Предната и задната броня са получили малки аеродинамични елементи в долната си част, а върху багажника е поставен малък спойлер.

Друга новост в лимузината са джантите в размер от 24 цола, които въпреки големината си, изглеждат точно на място. Въздушното окачване е понижено с около 40мм, но се връща към нормалните си условия при високи скорости. Най-голямата промяна е под капака, където вече работи 6.75-литров V12 с мощност от 574 конски сили в стандартна версия. Тук той е доработен до 685 конски сили, като това подобрява ускорението до 100км/ч с 0.3 секунди до 5.1 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спецназ

    5 3 Отговор
    Като му излезе 70 годишен Чиче с реното 19 да го засече от пряката и отиде и

    лъскавата емблема и посребрената решетка на радиатора. :)))

    2 тона ламарини скрап!

    Коментиран от #3

  • 2 Васил

    3 2 Отговор
    Аз пък си мислех че са искали да тунинговат новият Москвич.
  • 3 мже и

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Спецназ":

    Това може да го стори и 17 годишна посериче с москвиче.!