Last news in Fakti

15 Юни, 2023 14:59 3 255 6

Ето го най-новото комби на Mercedes

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • комби

E-Klasse ще получи по-практична версия тази година

Ето го най-новото комби на Mercedes  - 1

През април тази година Mercedes представи новото поколение на E-Klass, но единствено като седан с изцяло нов дизайн и много подобрени технологии. Сега е ред на германциете да представят по-практичната версия на модела, която наскоро бе засечена от фотошпиони по време на тестове на Нюрбургринг. Кадрите от willcoblok са три на брой и показват комбито от всички страни с минимален камуфлаж.

Очаквано предпазните стикери са съсредоточени в задната част, където ще бъдат и най-големите промени спрямо представената вече E-Klasse седан. Очакваме да видим същите стопове с триъгълни графики, както и изцяло нова форма на багажника спрямо предходното поколение. Новата E-Klasseкомби трябва да предложи повече място за пътниците на задния ред седалки, както и повече обем в багажника от предходното поколение.

По отношение на задвижването и интериора не се очакват разлики. Новата E-Klasse се предлага с бензинови и дизелови двигатели съответно в изпълнение E200 и E200d с мощност от 204 конски сили и 197 конски сили. Те са налични, както със задно предаване, така и с 4MATIC. И при двата варианта е наличен стартер генератор с до 23 конски сили. Налични са и плъг-ин хибридни версии с 2.0-литров бензинов двигател и електромотор, който при изпълнението E300e разполага с 313 конски сили и E400e, който разполага съответно с 381 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Браво
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    в Индонезия има ГЛУХОНЯМ аВТО мОНТЬОР
    Вестник Тишина
    глухите могат глухите Имат в ГРАД Асенов Град глухоням има Авто Сервиз
    и Хора с Увреждания
    Имат Талант
  • 3 Файнъл дестинейшън

    3 4 Отговор
    Луксозните траурни агенции ще си го поръчат в черно.
  • 4 ИСТИНАТА ЗА НОВИТЕ КОЛИ СЛЕД 2010

    5 1 Отговор
    Колите след 2010 са със грозен дизайн повечето.
  • 5 Става за катафалка,

    6 2 Отговор
    нищо модерно няма!
  • 6 Патурко

    2 1 Отговор
    С три и четири цилиндрови скопени моторчето! Проста Замечателня!