Last news in Fakti

19 Юни, 2023 14:52 2 298 10

Сервизна акция разкрива колко камиона са произвели от Tesla

  • tesla-
  • tesla semi-
  • камиони-
  • сервизна акция

Американците са направили едва 35 камиона до началото на март

Сервизна акция разкрива колко камиона са произвели от Tesla - 1

Обикновено сервизните акции имат за цел да поправят проблем, който е допуснат по време на производството на автомобилите, но понякога тези данни могат да разкрият някои интересни подробности, като например случаят с последната сервизна акция на Tesla. Компанията обяви, че ще върне в сервизите си всички произведени камиони в периода от 30 ноември 2022 година между 28 февруари 2023 година.

Както вероятно знаете, производството на Semi стартира в края на миналата година и по план трябваше да набира скорост през следващите месеци, като на първо време изпълни сделката сключена с Pepsi и достави 100 камиона. Изглежда това не се е случило към момента и компанията е доставила малко над една трета от обещаното.

Според данните от сервизната акция, тя засяга точно 35 камиона, произведени във вече оказания срок. Това съвпада идеално с доставените на Pepsi камиони, 15 от които се използват от Frito-Lay. Още по-интересното е, че Tesla обяви втора сервизна акция, която засяга всички камиони произведени до 15 март и тя включва само един камион повече.

За момента от компанията не са обявили официално колко точно камиона са произведени или пък защо се бави тяхното производство, но изглежда, че хората на Мъск не успяват да "огреят" навсякъде, произвеждайки едновременно автомобили и камиони в солидни количества.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе

    10 7 Отговор
    тия станаха като руска компания - ще ще ще
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 3 Отговор
    Тесльо-Кресльо,
    ЗДРАСТИ ‼️ КАК СИ ❓❓

    Коментиран от #4, #6

  • 3 до долния

    3 4 Отговор
    Новият Рам има по добро съотношение батериен капацитет тегло на автомобила от всички ел пикапи на пазара включително и Тесла Сайбертрак а това е ключов показател защото е правопропорционален на изминатият пробег.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Така е

    6 2 Отговор
    Интересно ще е при първия пожар с такъв уред на колела. Вероятно ще прилича на малък ядрен взрив. Да не си наблизо. Впрочем не бих се качил на тези електробуси от градски транспорт. Когато след години направят друг вид батерии, това ще е по-безопасен превоз.
  • 8 Къде е

    6 1 Отговор
    тесла фена и да каже отново колко голяма сделка е 100 композиции и то с Пепси, как се прави транспорт на стоки и товари… подходяща ли е, има ли разнообразие и различни спецификации…??? И как така стана, че над 100-годишните стари производители още от старта са поне 10-хода напред в транспорта и опита си….???
    П.С. Защо автора трие мнения без обиди в тях…. нека има доблеста и да напише защо!!???
  • 9 Гост

    3 1 Отговор
    Само 35 камиона,тресльо?Къде са милионите камиони, които щяха да залеят света и хората щяха да се избиват за тях.

    Коментиран от #10

  • 10 Волво и Мерцедес

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    имат много повече произведени и продадени в експлоатация на реални крайни клиенти, а не тестови мулета само с 1 ключов клиент...