Last news in Fakti

7 Юли, 2023 12:18 6 396 6

Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster

  • great wall-
  • haval-
  • h5
Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster - 1

Great Wall Motors показа ново поколение на всъдехода Haval H5. Новият продукт ще бъде пуснат в продажба през втората половина на 2023 година, като информацията е на сайта CarNewsChina.

Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster

Haval H5 ще получи брутален дизайн с масивна радиаторна решетка. Отпред ще бъдат поставени и големи фарове. В страничния профил ще се появят още извивки по каросерийните панели, имащи за цел да направят всъдехода визуално „строен“.

Размерите на Haval H5 2023 са:
дължина - 5 190 мм;
широчина - 1 905 мм;
височина - 1 835 мм;
междуосие - 3 140 мм.

Собственото тегло на Haval H5 ще бъде 2 120 кг. Това ще бъде най-големият SUV в историята на Great Wall Motors. Иновацията ще се предлага с двулитров бензинов двигател с мощност 166 к.с., както и 2.0-литрови турбодизели със мощност от 197 и 224 конски сили.

Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster

Купувачите ще могат да избират този всъдеход с шестстепенна механична скоростна кутия или с автоматична скоростна кутия. Базовите версии на модела ще получат предно задвижване, а по-скъпите модификации ще бъдат оборудвани със система за задвижване на всички колела.

Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster

В интериора ще се появи мултифункционален волан и виртуално арматурно табло. В центъра на интериора ще бъде монтиран дисплей на системата за информация и развлечение. Най-интересна е обявената цена за този огромен всъдеход, която в Китай ще е започва от 18 000 евро. У нас най-евтината Dacia Duster струва 35 720 лв.

Това е най-големия всъдеход на Great Wall, който ще се продава на цената на Duster


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    15 38 Отговор
    Китайците са 4 деситилетия след Нормлните в автомобилните технологии

    Коментиран от #6

  • 2 Не мерси

    15 25 Отговор
    См ърди на евтина китайска пластмаса.
  • 3 СвръхАз

    5 7 Отговор
    Тихо ве, спрял
  • 4 Съдията Дред

    28 2 Отговор
    У нас поне 40 хиляди евро. Ако го допуснат до продажба
  • 5 хикс

    42 5 Отговор
    Пуснат ли китайските коли , ще разбият пазара . Прилична цена , всякакви екстри ,евтини части и тн . Направо се чудя как не сапряха японските коли досега , за да купуваме само немски на четворни цени , за да може Бай Ханс да живее по добре от Бай Иван .Сбъркана работа !
  • 6 Факт

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    И още нещо!
    И, аз със моите жалки малоумни англосаксонски разбирания съм 40 десЕтилетия след НормАлните във всички технологии, камо ли в автомобилните!
    Китайската Н. Р. , ни разказа играта, и от Всякъде.