Last news in Fakti

16 Август, 2023 16:00 1 976 5

Volkswagen не крие наточената версия на ID.Buzz

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz-
  • gtx

GTX модификацията бе засечена по време на тестове

Volkswagen не крие наточената версия на ID.Buzz - 1

Електрическият ID.Buzz съвсем скоро ще получи наточена версия, след като преди няколко месеца германците показаха дългата база на модела. Кадри от тестовите изпитания на GTX вариацията бяха споделени от британските ни колеги от AutoExpress. На тях можем да видим, че от Volkswagen дори не са се постарали да прикрият ID.Buzz GTX, което говори, че вероятно съвсем скоро ще видим и официалния дебют на буса.

Според това което виждаме, наточената версия ще се отличава с характерна броня с два фалшиви отвора от двете страни. Джантите също са специфични за GTX модификацията, както и един или няколко нови цвята, които ще бъдат запазени само за нея. Очакваме в интериора да видим седалки подобни на тези при ID.5 GTX, както и волан със съответната емблема.

По отношение на задвижването, то там се очаква да видим мощност от около 300 конски сили, както и система за задвижване на четирите колела. Въпреки увеличената мощност, то ID.Buzz GTX едва ли ще е спортист на пътя с ускорение до 100км/ч в рамките на малко под 10 секунди. Не е изключено да видим и малко по-твърди настройки за окачването.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    12 1 Отговор
    Този дизайн дали е вдъхновен от ютия...?

    Коментиран от #3

  • 2 плюс минус

    2 1 Отговор
    Симпатичен е.
    За по- голямо семейство
    Колко местен е?
  • 3 дизайна

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Учуден":

    И тостер.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.