Last news in Fakti

27 Август, 2023 13:00 2 255 7

AC Schnitzer показа брутален тунинг пакет за новото M2

  • bmw-
  • m2-
  • ac schnitzer-
  • тунинг

Мощността е увеличена до 460 конски сили

AC Schnitzer показа брутален тунинг пакет за новото M2 - 1

AC Schnitzer представи серия от модифицирани компоненти за BMW M2 от последното поколение на модела, чиято цел е да подобрят представянето му и да го превърнат в още по-вълнуващ автомобил за шофиране. В допълнение на това, компактното купе получи и агресивна визия.

Новите части, пуснати от AC Schnitzer, включват предни пружини, които намаляват просвета с 20-25 мм,както и задни пружини, които понижават колата с 15-20 мм. Тунинг компанията отбелязва, че тези пружини понижават центъра на тежестта на автомобила и че са били подложени на интензивни тестове на Нюрбургринг, за да се гарантира, че са на нивото на което трябва да се очаква.

Освен тях, германското тунинг студио добавя и комплект ковани джанти AC4 Lightweight със златно покритие, предлагани в размер от 20 цола отпред и отзад, както и опционални по-големи 21 цолови джанти за задната част. Тези джанти са обути в гуми с размери 285/30 отпред и 295/30 отзад, или 295/25 за 21-цолвите колела.

За M2 са въведени и редица аеродинамични подобрения. Те започват с малък заден спойлер от 2 части, разположен над задното стъкло, карбонов спойлер на багажника и голямо фиксирано карбоново задно крило за използване на писта. Разработват се и редица други части, които все още не са въведени. Сред тях са нова предна решетка, преден сплитер, въздуховоди, прагове, предни въздухозаборници и заден дифузьор.

AC Schnitzer предлага също така 110-милиметрови четворни накрайници на изпускателната система и няколко промени в интериора, включително спортен волан, алуминиеви лостчета за смяна на предавките, алуминиеви педали и алуминиево капаче за джойстика на i-Drive. Компанията обещава, че ще повиши мощността на автомобила до 460 к.с., а заедно с това ще добави и още опции, които клиентите да изберат.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бмх

    8 10 Отговор
    Немски кенеф за еднократна употреба който балъците много харесват, като вагина ама по-скъп!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 грозно

    2 10 Отговор
    Прилича на Масквич 408.

    Коментиран от #4

  • 4 Батко

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "грозно":

    По добро е от френската..........., която караш.
  • 5 Смех

    3 6 Отговор
    С четири цилиндърчета ли е тос изнасилен кон

    Коментиран от #6

  • 6 Луунитюнс

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    Шест цилиндров е.
  • 7 Е46ца

    4 0 Отговор
    Много е грозно и много се разваля , каза ганя с 30 годишния опел на газ, който е виждал само такава кола на картинка.