Last news in Fakti

4 Септември, 2023 11:59 2 204 4

Volkswagen представи ID. GTI – хотхечът на бъдещето

  • vw-
  • volkswagen-
  • gti-
  • хотхеч-
  • id.gti

Концептът е базиран на ID.2

Volkswagen представи ID. GTI – хотхечът на бъдещето - 1

Volkswagen се представи подобаващо на изложението IAA Mobility 2023, което започна в Мюнхен и представи концептуалния VW ID.GTI Concept. Колата ни показва как ще изглеждат бъдещите наточени модели на компанията, като същевременно черпят вдъхновение от минали модели, като Golf 1 GTI в случая.

Такива са например джантите, които черпят вдъхновение от оригиналните на Golf 1 GTI, както и по-тъмните стопове, черните елементи около стъклото и пластмасовите добавки на праговете и броните. Решетката е черна с червен кант в долната част.

От Volkswagen не казват нищо подробно за задвижването, но за момента знаем, че то ще се осигурява от един електромотор с електрическо заключване на диференциала за предната ос. Нова опция GTI Experience Control ще позволява избирането на различни режими за окачването, волана, звука и дори момент на смяна на предавки, които разбира се няма да са истински.

В интериора също има препратки към оригиналния модел, като например тапицерията на седалките, както и класическите инструменти на таблото, което всъщност е дисплей. От компанията са заложили на 12.9-инчов екран в средата и 10.9-инчов пред водача. Заедно с това, предното стъкло може да бъде превърнато в огромен дисплей, който да показва различни данни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 !!!!!

    5 0 Отговор
    Това електричките не са коли.
  • 3 Дфен

    2 0 Отговор
    Как може да се кръсти ID2,ID3,ID4 звучи ми като Идиот2,3,4
  • 4 Перник

    0 0 Отговор
    Тия шваби утепаха марката, наместо да турат tdi, те го наблъскали с кабели и тоци дето ше гръмнат до година две, а tdi е вечно