Last news in Fakti

15 Септември, 2023 11:00 6 337 7

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

  • volkswagen-
  • id.6-
  • crozz

Volkswagen представи обновения електрически кросоувър ID.6 Crozz

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW - 1

Volkswagen съвместно с китайската компания FAW представиха обновения електрически кросоувър ID.6 Crozz. Моделът става по-евтин и получава разширен списък с оборудване. Това беше съобщено на уебсайта InsideEVs.

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

Обновеният Volkswagen ID.6 Crozz не се е променил външно. Вместо това електрическият кросоувър получава по-богато оборудване и вече се предлага в четири конфигурации - Pure, Pure+, Pro и Prime.

Размери Volkswagen ID.6 Crozz:
дължина - 4 876 мм;
широчина - 1 848 мм;
височина - 1 680 мм;
междуосие - 2 965 мм.

Новостта се предлага във версии за шест или седем места. Предните седалки имат електрическо регулиране в 12 посоки и функция за масаж. Интериорът разполага с 12-инчов дисплей на информационно-развлекателната система и 5.3-инчов инструментален панел. Те са включени в основната конфигурация.

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

Като опция се предлага прожекционен дисплей с добавена реалност. Също така актуализираният електрически кросоувър се отличава с интериорна декорация, изработена от екологични вегански материали вместо естествена кожа. Системата за подпомагане на водача MOSC е актуализирана и вече е по-стабилна.

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

Базовият Volkswagen ID.6 Crozz във версията Pure е оборудван с електрически мотор с мощност 177 к.с. Той работи с батерия с капацитет 62.6 kWh. Пробегът с едно зареждане е 480 км.

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

Предлагат се комплекти Pure+ и Pro с електрически двигател с мощност 201 к.с. Захранването им се осигурява от батерия с капацитет 84.8 kWh. Тези модификации могат да изминат до 600 км с едно зареждане.

По-евтино и с повече оборудване: Това е новото китайско VW

В топ версията Prime кросоувърът е оборудван с два електрически мотора със системна мощност 308 к.с. Те се захранват от батерия с капацитет 84.8 kWh, която позволява изминаването на до 558 км с едно зареждане.

Началната цена на Volkswagen ID.6 Crozz в Китай е 258 900 юана (35 500 долара). Първоначално електрическият кросоувър ще се предлага с отстъпка до 45 000 юана (6 200 долара), като по този начин цената му е под 30 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    32 1 Отговор
    Ако го вкарат в България ще е 60 хил долара , защото ние сме по богати .
  • 2 Хуан Хуа

    17 2 Отговор
    Купувайте стабилни електромобили Маде ин Кина !
  • 3 Антиелектрика

    17 0 Отговор
    Ако върви в комплект с китайката от снимките ... взимам го веднага ;-)
  • 4 Любопитен

    5 3 Отговор
    Много любопитен съм. Кое точно ти хареса на китайката от размазаната снимка? Колкото и да е размазана, дори с по-богато въображение не виждам какво точно би ми харесало, че чак толкова пък да я желая?

    Тяло - трудно е да се прецени, но предвид размера на прасеца към глезена - по-скоро не .
    Гърди - не
    Лице - твърдо не

    Разбира се на вкус и на цвет друзья нет, затова ми е интересно твоето мнение и твоя вкус? Въобще не е нужно да си съгласен с моето мнение нито аз да се съглася с твоето, но аз споделих моето и те моля за същото просто от любопитство и обещавам да го оставя без коментар.

    Другите също могат да споделят лично мнение, защото гледам доста плюсовете си събрал, следователно може би аз имам някакъв странен вкус към жените?

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Си Дзи

    1 0 Отговор
    Ми кЪ? Това е нашата запазена марка - да привличаме глyпави инвеститори с изгодни условия, след което да им откраднем технологията (чрез договори със ситни йероглифи накрая) и да им вземем бизнеса.
    И да завладеем света, което вече направихме!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.