Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 12:24 2 176 4

Tesla подготвя нещо голямо в един от заводите си

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Вероятно става въпрос за серийно производство на Cybertruck

Tesla подготвя нещо голямо в един от заводите си - 1

Очаква се по-късно този месец Tesla да започне първите доставки на Cybertruck и това изглежда беше потвърдено неофициално, след като кадри от дрон ни показва стотици „черупки“ на електрическия пикап. Кадрите са заснети над фабриката на компанията в Тексас, където ще се произвежда Cybertruck.

Според запознати с вътрешните планове на компанията, щом тези “черупки“ стоят извън завода на компанията, то вероятно вътре има много повече, които ще се използват за направата на пикапите. Големият брой отливки може да подсказва, че Tesla е доволна от качеството им и е започнала да ги произвежда на големи партиди и да ги натрупва за производство, което е нещо, което видяхме в миналото и при отливките на Model Y.

Друг признак, че производството на пикапи за клиенти на Cybertruck е на път да се ускори в Giga Texas, е доставката на пратка, която изглежда включва структурни батерии, доставени в завода по-рано тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нпо агент

    3 4 Отговор
    вчера четох от дойче зеле драсканици..за Мъск и неговия бизнес в Германия...много били притеснени соросоидни върколаци как Тесла няма да има продажби..защото Мъск критикувал германските нпо-та за това че те с няколко кораба прибирали мюслимански имигранти в Средиземно море и ги разтоварвали в Италия..Мъск се надявал Алтернатива на Германия да победи и да спре тази дивотия..

    Коментиран от #2

  • 2 Като гледам притеснил се е

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "нпо агент":

    Доста се притеснява, че не може да задоволи търсенето и продажбите паднаха заради спирането на заводи за увеличаването на капацитета им и подновяване на моделната гама.
  • 3 По-големо та най

    2 5 Отговор
    Ндаа...подготвя се нещо мнооого голямо...Тсла с по-голяма дръжка!
  • 4 Гост

    2 4 Отговор
    Нещо голямо и грозно.