Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 15:24 1 184 4

BMW готви наточено комби с 550 конски сили

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • cs

M3 CS Touring ще дебютира през 2025 година

BMW готви наточено комби с 550 конски сили - 1

BMW се готви да „наелектризира“ още повече един от най-новите си модели – M3 Touring. За радост на феновете на марката, думата сложени в кавички няма нищо общо със задвижването и 3.0-литровия бензинов шестак ще остане непокътнат, поне по отношение на електрификация.

Компанията планира да направи наточена версия, която ще разполага с мощност от 550 конски сили, става ясно от доклад на BMW Blog. Информацията касае така нареченото M3 CS Touring, което ще използва всички трикове от ръкава на стандартното M3 CS, което видяхме по-рано тази година.Въртящият момент от 650 нютон мета се предава само към задните гуми, а теглото при седана е с 34 килограма по-малко.

Карбонови влакна са използвани за направата на тавана, предния капак, предния сплитер, въздуховодите, капачките на огледалата, задния дифузьор и спойлера върху багажника. В интериора също е използван лекия материал за направата на перата за смяна на скоростите, централната конзола и елементи по таблото. При седана диетата включва още и предни седалки тип „корито“ с карбонова обвивка, както и липсата на контроли за климатика и въздуховоди в задната част.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зеления урсуляк

    3 2 Отговор
    забранявам освен ако не електрокар за тротинеткаджии!
  • 2 остави

    1 3 Отговор
    Стига вече с тези комбита, спрете се най-накрая. Кой купува комби? 550 бейгира, че и наточено! Брех, брех....
  • 3 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    5 1 Отговор
    Eдинственият плюс на БМВ се намира на акумулатора...
  • 4 ххммм

    2 2 Отговор
    Нищо не може да надмине БМВ...