Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 11:11 2 778 5

Mercedes пусна специална G-Klasse за Свети Валентин

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • свети валентин

Моделът се отличава с 25-каратови диаманти

Mercedes пусна специална G-Klasse за Свети Валентин - 1

Ако сте забравили да подарите подарък на своята половинка за вчерашния празник, то Mercedes има доста солен вариант, който може и да ви спаси. Компанията показа специална версия на G-Klasse, която се отличава с 25-каратови диаманти, както и някои други специални опции. Mercedes избира емблематичната G-Klasse за най-новата си кампания, като подчертава нейната "устойчивост и несравнима издръжливост" като символ на трайна любов, и по-точно "Любов, която трае вечно. По-силна от диаманти".

Това специално издание на G-Klasse е покрито с поръчков цвят Rosewood Grey Magno сиво, ексклузивен за програмата за персонализация Manufaktur. Отличителната черта обаче е вграждането на 25-каратови диаманти върху четирите елемента за заключване на вратите, всеки от които е с етично отговорен произход, сертифициран от RJC.

Отвътре интериорът е луксозно обзаведен с черна кожа и розови контрастни шевове, допълнени от стелки с голям косъм за допълнителен комфорт. Значките "Stronger Than Diamonds" украсяват осветените прагове и дръжката за хващане на пътника, а ключът е със сребърна значка със знака на диамант. Емблеми с диаманти са щамповани и върху дръжките на вратите, а всяка бройка се предлага с подходящо покривало за автомобила за ексклузивност.

Въпреки че е базиран на модела G500, а не на G63 AMG, серийният 4,0-литров V8 двигател с две турбини осигурява впечатляващите 416 к.с. и 610 Нм въртящ момент, предавани чрез деветстепенна автоматична скоростна кутия към четирите колела.

Ограничен до едва 300 бройки, Mercedes G-класа "Stronger Than Diamonds Edition" се предлага на цена от 175 000 евро в Германия, което представлява значителна промяна спрямо обикновения модел G500. Тази разлика отразява поръчковата обработка "Manufaktur" и добавянето на диаманти.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ся сички наши

    8 0 Отговор
    миски ще си купят по една и ще плъзнат по улиците надрусани с кока...

    Коментиран от #3

  • 2 Г L само прави ъгли Г L

    2 3 Отговор
    ге класа кашон
  • 3 По-точно

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ся сички наши":

    Искаш да кажеш " ще им купят една " , тъй като това са безработни изтривалки без реални доходи - освен тези от най-древната професия, които абсолютно са пари от сивия сектор... И говорим за много пари в големи количества, от този бизнес се печели доста.

    Коментиран от #5

  • 4 КОРЕКТИВ

    0 0 Отговор
    А защо не Лада-Нива с рекламни панели на водка "Горбачов" ?!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.