Last news in Fakti

17 Април, 2024 10:11 3 330 11

Запознайте се с новия Nissan Qashqai

  • nissan-
  • qashqai-
  • ariya

Кросоувърът получава по-агресивна визия

Запознайте се с новия Nissan Qashqai - 1

Nissan представи най-новата версия на популярния си кросоувър Qashqai. Обновеният модел се отличава с нов дизайн, усъвършенствани технологии и ново ниво на оборудване. Една от най-забележимите промени е обновеният екстериор, характеризиращ се с ръбати дизайнерски елементи и остри линии около радиаторната решетка и изцяло нов светлинен подпис, заимстван от електрическата Ariya. Същите промени забелязваме и в задната част, макар новостите там да не са толкова агресивно изразени. Nissan предлага ново ниво на оборудване N-Design, което включва долни части на каросерията в цвета на каросерията под вратите и арките на колелата, както и изцяло нови 20-цолови джанти.

Отвътре интериорът на Qashqai получава освежен дизайн с нови материали за различните нива на оборудвания и възможност за Google Services. Това осигурява достъп до Google Maps и позволява на собствениците да имат достъп до любимите си места, след като въведат своя акаунт.

Под капака Qashqai запазва задвижващите агрегати от своя предшественик, включително два варианта на 1,3-литров бензинов двигател - единият с мощност 140 к.с., а другият предлагащ 158 к.с., с възможност за комбиниране с автоматична трансмисия Xtronic или конфигурации със задвижване на всички колела. Освен това моделът E-Power разполага със система със 190 к.с., която комбинира електрическо задвижване с бензинов двигател, служещ като генератор, като мощността се предава на предните колела чрез безстепенна трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария и Габриел

    18 10 Отговор
    Това е пълно недоразумение .
  • 2 тойота

    18 5 Отговор
    Запознах се .Ще си карам моята
  • 3 Трошкай

    19 7 Отговор
    Двигател 1,3 - браво.
  • 4 Животнооо

    12 9 Отговор
    а кой ще ни даде парииии за бензин. Тоя 1.3 л миксер ще гори поне 35л :))))
  • 5 Камен

    15 5 Отговор
    На това ако му опънат още малко "очите" и ще се скъсат... Вътре - никаква промяна. Под капака - също. Смисъл - клони към 0.
  • 6 Алфа Сектант🤠

    18 5 Отговор
    Не е лоша колицата, дано да има преден теглич да я дърпам с Дъстъра като закъса🤓😂🤓
  • 7 Зарата

    21 2 Отговор
    Като чета Вашите коментари оставам с впечатление, че всички сте собственици на нови автомобили от висок клас - Мерцедес, БМВ и т.н.
    А всъщност някой от Вас може ли да си позволи нов автомобил ?
    Или се дрънкате в 20 годишни нов внос на по 500 000 + км ?
    Иначе сте много критични и разбиращи !
    Вие такъв автомобил не можете да нарисувате дори и да гледате от картинка !

    Коментиран от #9, #11

  • 8 13675

    5 5 Отговор
    На, мен ми харесва. Да ли, бих го притежавал..... О, ДА
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Госта

    2 0 Отговор
    Галинчо знаем,че си от LGBT общността,защо се криеш грознико?
  • 11 Горкият човечец

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Зарата":

    Наистина ли мислиш това което си написал? А този модел Нисан винаги си е бил боклучав автомобил. Бюджетен и не особено сполучлив. Ама ти да не би да имаш такъв и да си се засегнал лично от коментариите?