Last news in Fakti

22 Май, 2024 18:16 3 120 6

Представиха Mercedes-а за баш богаташи

  • mercedes-
  • amg-
  • mythos-
  • sl

Mythos PureSpeed ще се произведе в 250 броя

Представиха Mercedes-а за баш богаташи - 1

Дългоочакваната серия Mercedes-AMG Mythos пристигна, а първият модел в нея е роудстърът PureSpeed. Този автомобил, произхождащ от SL, включва елементи от дизайна на Formula 1 и Mercedes AMG-One, като внася и доза препратки към класически модели на марката.

Аеродинамичните подобрения са видими в целия PureSpeed. Акценти от въглеродни влакна, напомнящи за хиперавтомобила AMG One, украсяват предната част, а агресивният външен вид е допълнително подчертан от надпис AMG, по-голям преден сплитер и нови прагове и нова задна броня. Mercedes е оптимизирал аеродинамиката с карбонови капаци на колелата, подобрявайки управлението и стабилността.

Представиха Mercedes-а за баш богаташи

Макар че традиционното предно стъкло е премахнато F1, PureSpeed не прави компромис с комфорта. Осигурени са специално проектирани, аеродинамични каски, които предпазват пътниците при движение. Mercedes държи на безопасността, затова А-колоната е заменена със система HALO, която от 2018 г. се монтира на всички автомобили от Formula 1. Функцията за безопасност предпазва главата на водача при инцидент с помощта на греда, свързана с каросерията на автомобила.Интериорът се отличава с уникална цветова схема и специално изработен часовник IWC Schaffhausen, който добавя допълнитеелна нотка на лукс.
Не се споменава нищо за двигателя, но се предполага, че моделът ще използва стандартния 4.0-литров V8 без електрификация, като не е ясно с каква мощност точно ще бъде той. За момента в тайна остава и цената, но предвид ексклузивността, не очакваме тя да бъде ниска


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7674

    16 3 Отговор
    Обадиха се от Mazda да си търсят дизайна на MX-5/Miata...
  • 2 Зевзек

    16 3 Отговор
    Тамън за Ганя, щом България е втора в Европа по регистрирани Мерцедеси. Според статистиката Албания е първа, тюх да му се не види....
  • 3 Зрънчо

    7 2 Отговор
    Еселска класа. За Митю Папурски.
  • 4 един обикновен колекционерски автомобил

    9 2 Отговор
    изключително неподходящ за ежедневно ползване
  • 5 ББ от Банкя

    15 2 Отговор
    За цената нема проблем ама ми се вижда малко тесничка че напоследък бая набъбнах.
  • 6 Я го знам, бе

    13 1 Отговор
    Баце ще я смени със жипката ама как после ще инспектира счупената магистрала?