Last news in Fakti

5 Юни, 2024 12:57 1 659 5

VW подготвя най-бързия Golf R в историята

  • vw-
  • golf-
  • r-
  • golf r

За момента не е ясно дали той ще влезе в серийно производство

VW подготвя най-бързия Golf R в историята - 1

Volkswagen подготвя Golf R Clubsport, който има потенциала да детронира всички предишни предложения на модела. Това фокусирано върху пистата издание очаква зелена светлина от борда на компанията, но ако бъде одобрено, то може да предложи на феновете върхов модел, който да се различава от всички предлагани до момента.

Въпреки че конкретните данни са в тайна, вътрешни източници предполагат, че Golf R Clubsport ще заимства промените на GTI Clubsport. Това вероятно означава щателни корекции на геометрията на окачването за подобряване на управляемостта, както и фокус върху намаляването на теглото за по-пъргаво шофиране.

Базовият Golf R вече може да се похвали със солидна мощност и възможности, но третирането на Clubsport обещава да ги издигне на ново ниво. Независимо дали става въпрос за допълнителни промени в задвижването или просто за комбинацията от по-остро шаси и по-лека каросерия, Golf R Clubsport има потенциала да си извоюва ниша като най-добрия VW хечбек правен до момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ аванта

    10 0 Отговор
    Най-бързият голф е в Перник и камера не го лови!
  • 2 Смех

    1 5 Отговор
    Умеела колона 2.0 4 цилиндъра умрел кон на системи

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Смех":

    чуваш го нещата…само ако можеше и да разбереш нещо и да го и напишеш…. !!!
  • 4 Баща ти

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Смех":

    С атмосферния ти асматик и тролеят те прави леш по Цариградско!!!
  • 5 Обективно

    3 0 Отговор
    Golf R си е много яка машинка, абсолютен кеф е за каране. Само че като знаем как пак мъжки ще му надуят цената ..