Last news in Fakti

12 Юни, 2024 12:03 3 178 5

Ново 20: брониран VW Golf

  • volkswagen-
  • golf-
  • gti-
  • брониран автомобил

Иновацията е дело на SVI Engineering

Ново 20: брониран VW Golf - 1

Южноафриканската компания SVI Engineering, специализирана в производството на бронирани автомобили на базата на серийни автомобили, представи собствена версия на "наточения" хечбек VW Golf GTI.

Интересното е, че иновацията е с ниво на защита B4+. Особеността на новостта е, че тя защитава водача и неговите спътници от малки оръжия с калибър до 7.62 мм, включително автомат AK-47.

Автомобилът е подготвен за полицията от отдела за бързо реагиране.

Ново 20: брониран VW Golf

Новостта разполага с 3.5-милиметров корпус от бронирана стомана и бронирано стъкло. Шофьорският прозорец може да се отваря наполовина, а другите са лишени от тази опция.

Във вратите, багажниците, покрива и специалната задна преграда е използвана висококачествена бронирана стомана. В допълнение, двигателят и батерията също са бронирани.

В същото време, в сравнение с обикновения GTI, неговият брониран събрат е по-тежък само с 340 кг и сега тежи 1 770 кг. Създаването на такъв персонализиран автомобил отнема около три месеца, а цената за бронировката е почти 35 000 долара над цената на VW Golf GTI.

Ново 20: брониран VW Golf


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кленя

    4 1 Отговор
    срещу рпгето гоуфо нема шанс
  • 2 Миньон Перник

    9 1 Отговор
    Ако му сложат и регистрация РК, става неуязвим.
  • 3 Разбиране

    6 0 Отговор
    Южноафриканците, по-точно белите, не е като да не разбират от нужда от бронирани коли, така че сигурно добре е направен Гоуфо.
  • 4 Прецакан

    5 0 Отговор
    Ами то и танка няма шанс срещу РПГ
  • 5 007

    2 0 Отговор
    Е на това му се вика, на гол тумбак чифте.