19 Юли, 2024 14:03 1 038 2

Bentley загатна за най-мощния седан в историята си

  • bentley-
  • flying spur-
  • w12

Новият Flying Spur ще използва двигателят на Continental GT

Bentley загатна за най-мощния седан в историята си  - 1

Bentley е на път да се сбогува с емблематичния си двигател W12, а Flying Spur ще стане най-новият модел, който ще използва електрифицирана конфигурация. Производителят на луксозни автомобили потвърди, че предстоящият Flying Spur ще използва същата мощна хибридна конфигурация, която се намира в наскоро представения Continental GT.

Този нов задвижващ агрегат се отличава с внушителна комбинация от 4,0-литров V8 двигател и електромотор, които осигуряват комбинирана мощност от 771 конски сили и зашеметяващ въртящ момент от 1350 Нм. Това представлява значително увеличение на мощността в сравнение с досегашния модел, задвижван от W12.

Въпреки че все още не са публикувани конкретни подробности за електрическия пробег и капацитета на батерията на Flying Spur, очаква се той да отразява данните на Continental GT, предлагайки пробег от поне 90 километра само на ток.

Bentley пусна тийзър изображение на новия Flying Spur, което загатва за фино еволюирал дизайн с позната предна част с характерните за марката кръгли фарове. Фокусът обаче е върху революционното задвижване, което ще даде ново определение на луксозното представяне на емблематичния седан.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    7 0 Отговор
    Това е за хора с пари и вкус , не за Ганьо с мечта е60 и голям дюнер с айрян в 22:00 на пейката
  • 2 Гошко

    0 1 Отговор
    Аз заложих на Дачия.