14 Август, 2024 13:26 1 016 2

Nissan „дразни“ феновете с тъмна снимка на новия Patrol

  • nissan-
  • patrol-
  • infiniti-
  • land cruiser

Японците показаха само част от модела

Nissan „дразни“ феновете с тъмна снимка на новия Patrol - 1

Nissan засилва очакването за премиерата на следващото поколение на Patrol, насрочена за 4 септември. Автомобилният производител постепенно разкрива дизайна на всъдехода чрез специален уебсайт, „дразнейки“ феновете с поглед към екстериора на автомобила.

Очаква се новият Patrol да се конкурира с Toyota Land Cruiser и да се отличава с преработен дизайн, който вероятно ще включва по-модерна естетика. Въпреки че конкретните детайли остават в тайна, общите пропорции на модела предполагат познат силует.

Под предния капак Nissan ще замени сегашния V8 двигател с 3,5-литров V6 с двойно турбопълнене, обещавайки подобрена производителност и ефективност. Новият задвижващ агрегат има за цел да осигури завладяващо изживяване при шофиране, като същевременно отговори на изискванията на съвременните потребители.

Досегашният Patrol е на пазара повече от десетилетие и новото поколение е готово да вдъхне нов живот на емблематичния модел. Със своя здрав дизайн и мощни характеристики Patrol отдавна е популярен избор за любителите на офроуда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоз

    7 1 Отговор
    Останаха ли фанове на Нисан. Те направиха много глупости и слаби модели.
  • 2 Ко речи?

    3 0 Отговор
    Е, чак пък да дразни... Местим го...