15 Октомври, 2024 17:30 512 2

Porsche представя новото 911 GT3 тази седмица

  • porsche-
  • 911-
  • gt3-
  • хибрид-
  • писта

Премиерата ще се състои на 18 октомври

Porsche представя новото 911 GT3 тази седмица - 1

Porsche пусна тъмно тийзър изображение на предстоящия си модел 911 GT3, което подсказва за вълнуващите новости и подобрения, които очакват този емблематичен спортен автомобил. Въпреки че конкретните детайли остават в тайна, Porsche обещава, че следващото поколение GT3 ще бъде още по-вълнуващо и иновативно от своите предшественици.

Очаква се при пускането на пазара новият 911 GT3 да се предлага в два варианта, въпреки че точните конфигурации остават загадка. Възможностите включват стандартен 911 GT3 и GT3 RS, или GT3 Touring. Легендарните пилоти на Porsche, Валтер Рорл и Йорг Бергмайстер, ще имат привилегията първи да изпитат новото 911 GT3 и да дадат ценна информация за неговите характеристики и възможности.

Въпреки че конкретните данни за задвижването на следващото поколение 911 GT3 все още не са потвърдени, малко вероятно е то да приеме хибридна конфигурация като своя брат Carrera GTS. Настоящото 911 GT3 е оборудвано с 4,0-литров шестцилиндров двигател, който генерира 500 к.с., което му позволява да ускори от 0 до 100 км/ч за приблизително 3,0 секунди. По-мощният вариант GT3 RS осигурява мощност от 518 к.с. в резултат на което времето от 0 до 100 км/ч е около 2,7 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    1 0 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!
  • 2 Грета тунберг

    0 0 Отговор
    Колко голяма му е батепията?