Last news in Fakti

16 Декември, 2014 08:32 14 321 10

Съседи на Ана Баракова искат да напусне ведомственото си жилище

  • ана баракова-
  • жилище-
  • съседи-
  • апартамент

Молба за това ще бъде внесена до председателя на парламента още във вторник

Съседи на независимия депутат Ана Баракова настояват тя да напусне ведомственото си жилище. Молба за това ще бъде внесена до председателя на парламента още във вторник. Според хора от блока Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента ѝ денонощно се чували крясъци и скандали.

Валентина Константинова се обърна във Фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът ѝ имат две малки деца и казват, че силният шум от дома на Баракова е денонощен. Валентина и други съседи разказват, че Баракова живее с майка си и мъж в жилището.

Че от домът на Баракова се чуват денонощни скандали потвърдиха пред Нова телевизия и другите съседи, подписали се под искането до Парламента. Ана Баракова отхвърли всички обвинения на съседите си. Тя обясни ,че майка ѝ често отсяда при нея, но мъж в дома ѝ няма. Заради недоволството Ана Баракова обмисля да се изнесе на квартира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калугера

    1 1 Отговор
    Куя и тъс Ана Баракова бйе, дъ нйеи Барекова !! Дали пък родовити Бареков и Бараков ни съ бйели идни и същи на врйемиту ?
  • 2 некойси

    1 1 Отговор
    Ми той парламента направо да го превърнат в лечебно заведение, така или иначе привлича като магнит всички психопати :)
  • 3 Maurice

    3 3 Отговор
    Николай П...стков иска да съсипе живота на тази проста тутка. Обаче тя нали ще си взима кинтите от парламента! Ясно е, че "съседите" са платени. Тази от снимката няма вид на изтормозена от недоспиване. По-скоро има вид на добре подплатена и изтренирана в жалните си набеждения. Ама от дудука и партията му не може да се очаква нещо различно. Росен Джексън с изгнилия нос уж щеше да става МВР министър, пък сега е скитник. Дано му дадат роля в Алфа ТВ, там все клоуни работят.
  • 4 съседа

    3 1 Отговор
    И в нашия блок има един недоволен от света (бивш наркоман), който блъска, крещи и руши къщата си, слушайки супер силно музика по всяко време на денонощието, ходейки понякога въоражен... Пуснали сме подписки целия вход до общината и до полицията, но и двете институции се оказват безсилни. Затова, като изнервен, редовен данъкоплатец настоявам да се въведе закон, с който такива хора да могат да бъдат изкравани от дома си, доброзорно, щом не желаят да спазват добросъседските отношения!!!!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Petar Boyadzhiev

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "съседа":

    Мисля че това го има в закона за етажната собственост. Общото събрание може с решение да изгони обитателя от дома му. Разрови се.
  • 6 Maurice

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "съседа":

    Те там Ви е проблема, че пускате жалбите с грешен адрес. Пуснете ги до председателя на парламента г-н Цачев! Иначе толкова ли сте заблудени, че до сега не сте се сетили за "законен" начин да го принудите да мълчи като агънце? Първо го пребийте, ако няма резултат му запалете апартамента..... Човешки се отнасяйте към хората. Към боклуците се отнасяйте като с боклуци- изхвърлете ги на сметището.
  • 7 Калугера

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "съседа":

    В нашият блок наркоман нема, обаче има широко преставителство на простолюдието - както повеляваше комунизма - 2-3ма роми, 3-4 селяни и 5-6 яки селяни. Проблемът е когато почнат да си говорят на вратата. И си викам аз .. "абе поканиго вътре бе да ти е .. ма..та"
    Седат половин час на вратата като ............... и викат, и въцклицания се чуват и тн. А отсреща, у нас всичко се чува, а онеа тапунгери си мислат че много гот си лафат и че целият вход е в екстаз от чуваното !!
  • 8 Fozy

    0 0 Отговор
    Аз по-куха лейка от Баракова не съм виждал !
  • 9 Кирчо

    0 1 Отговор
    Има ! Тъс гори на снимкътъ ! Видя ли я хубаво :-)))))))))))))))))))))))))))
  • 10 123

    0 0 Отговор
    на тази бих ѝ разбъркал яйцата