19 Март, 2015 09:07 1 829 3

Шивачки в Лом остават на улицата

  • шивашки цех-
  • уволнение-
  • лом

От началото на годината служителите не са получавали заплатите си

198 служители на шивашки италиански цех в Лом остават на улицата. На 25 февруари им казват, че до 23 март излизат в платен годишен отпуск. 
 
На 4 март обаче те разбират, че ще бъдат съкратени. Причината – нямало работдь.
 
От началото на годината служителите не са получавали заплатите си. Днес те излизат на протест с искане да бъдат изплатени възнагражденията им. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горан

    0 0 Отговор
    А в тази новина няма нито един коментар. Защото някакви си хора, и то стотици, остават без работа. Нищо ново, нали? Но виж, в секцията за автомобили на стойност 200 евро всеки дава компетентни мнения от първа ръка.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Това са прословутите европейски инвеститори. Идват използват евтината работна ръка и си отиват. Не мислете че някой се интересува какво става след тях. Правителството отдавна ни е предало. Щом Плевнелиев няма да отиде в МОСКВА за парада, какво да говорим.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    В много случай българският посредник на чуждестранните инвеститори е този, който краде и прави проблемите.
    Имах опит с немска фирма, чийто собственик не беше наясно българската менаджерка какви ги вършеше и как присвояваше средства. На всичкото отгоре държеше хората на по 350лв които със сигурност не са това, което инвеститора заплаща.