Last news in Fakti

28 Април, 2015 19:44 1 240 9

Атанасова: В доклада на ДАНС няма нищо за КТБ

  • десислава атанасова-
  • доклада-
  • данс-
  • ктб
Атанасова: В доклада на ДАНС няма нищо за КТБ - 1
Снимка: БТА

Корпоративна търговска банка не е упомената като заплаха за финансовата сигурност в доклада на ДАНС за 2013 г., заяви председателят на временната комисия за проучване на казуса с КТБ Десислава Атанасова,съобщи БНР . На предишното заседание на комисията самата Атанасова обяви, че докладът е скрит от правителството на Пламен Орешарски.

Представиха ни доклада, който оценява дейността на ДАНС за 2013-а година, който не е внесен в Народното събрание от МС. В него няма данни по отношение на КТБ.

Ако КТБ не е била заплаха за националната сигурност, в контекста на финансовата сигурност, то какво е?

В доклада на ДАНС за КТБ не се говори. Обсъжда се финансовата и банковата стабилност на държавата така, както изисква доклада за дейността на държавната агенция. Предвидени са мерки, обсъждани са предизвикателства и е обсъждана цялата дейност на агенцията по отношение на финансовата сигурност и стабилност, каза Десислава Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тони

    0 0 Отговор
    сложили са нарочно най-тъпата да се занимава с тоя казус

    Коментиран от #5

  • 2 хи хи

    0 0 Отговор
    ха ха ха много тъпи голям срам,кой те караше да говориш предварително,излагация
  • 3 инфо

    0 0 Отговор
    Дуловската тежка артилерия няма грешка...

    Когато Алекесй Петров предупреди за разрастването на КТБ по време на ГЕРБ 1 и предложи да се извадят парите на държавните фирми / увеличиха се от 2 млр. на 6.3 млрд. лв /, Цецо и компания му спретнаха активно мероприятие...
    Но на основателния упрек към Експерат по всичко ТОЙ отговори в Неговия си стил: "Не само КТБ, всичкo разцъфтяваше при мен"
    Видя се - налъмите, пардон - магнолиите цъфнаха...
  • 4 ясно

    0 0 Отговор
    ДО СЕГА АКО ИМАШЕ СЪМНЕНИЯ ДАЛИ ГЕРБ СА С ДПС ВЕЧЕ НЯМА,АКО СЕ ЧУДИХМЕ КОЙ ФАЛИРА КТБ ВЕЧЕ Е ЯСНО ГЕРБ и ДПС,АКО СЕ ЧУДЕХМЕ КОЙ ВКАРВА ДЪРЖАВАТА В ДЪЛГОВА СПИРАЛА ВЕЧЕ Е ЯСНО ГЕРБ и ДПС,ВСИЧКИ КМЕТОВЕ НА ГЕРБ СА В СКРИТА КОАЛИЦИЯ С ДПС.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.ВЕДНАГА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ДПС,МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ
  • 5 гробаря

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "тони":

    Искаш ли да заличиш следите от някоя кражба, създай комисия!
    Не случайно са я сложили тая кака, просто крайният резултат от действията на комисията за разследване на КТБ е ясен предварително, както винаги е ясно, че нищо няма да се случи.
  • 6 гробаря

    0 0 Отговор
    Ще поприказват, ще поумуват, ще изпукат много йедене и пиене за сметка на данъкоплатеца и ще си идат по живо по здраво да си изхарчат големите заплати, които са получили за нищоправенето си.
    Ние да му мислим, ние които плащаме сметките!
  • 7 Катя

    0 0 Отговор
    Всички крадци на съд!
  • 8 Зумба

    0 0 Отговор
    Ами защото всичко е било стабилно прикривано от Цветан Гунев, който пряко е отговарял за контрола над КТБ. Нали точно за това го арестуваха.
  • 9 Виви

    0 0 Отговор
    Този прословут доклад на ДАНС според мен е поредната дъвка, която някой пдонася на обществто, за да му отклони вниманието от истинските проблеми. А те са: Защо Цветан Василев все още не може да бъде изправен пред съда, за да отговаря за изчезналите пари от КТБ. Като толкова много знае и иска да говори, ами да го направи, а не да пуска разни писъмца и да ни прави на шашави всички.