Last news in Fakti

23 Юни, 2015 08:33 1 094 2

До две седмици ясни проверките във ВЕИ сектора

  • проверки-
  • веи-
  • сектора
До две седмици се очакват резултатите от проверката на Агенцията за държавна финансова инспекция в енергийните предприятия от ВЕИ сектора, съобщи в предаването „Тази сутрин” на bTV eнергийният министър Теменужка Петкова.
 
Те ще бъдат предоставени на Комисията за водно и енергийно регулиране, която от своя страна ще може да предприеме действия по компетентност, тъй като никой от изпълнителната власт няма правна възможност и ангажимент да взима решения, свързани с ценообразуването, допълни Петкова.
 
Тя подчерта, че правителството няма никакви ангажименти и никакви цели по отношение на това да прави чадър върху определени кръгове. "Доказателство са това са мерките, които предприехме, и проверките, които извършваме. Подобни спекулации не бива повече да се правят", отбеляза енергийният министър.
 
Единствено КЕВР може да каже кога окончателно ще се знае дали ще се вдига цената на тока от 1 юли или не, посочи още Петкова. Трябва да оставим регулатора сам да вземе решение, както предвижда законът, изтъкна тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА
  • 2 дърт десар

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА
    Те "проверки" са ясни от години, просто хората, които управляват България си направиха перки, панели и ги включиха в сметките ни за ток. Единственото нещо, без което за сега не можем е тока и водата и точно там ни удрят!
    Едва ли ще им извадят имената, пък със сигурност и повечето са ги прехвърлили на съпруги, бартовчеди и хора от тяхното обкръжение.
    Поредният театър!