Last news in Fakti

7 Септември, 2015 11:47 1 128 0

Готови ли сте да застанете пред камерата на Би Би Си жулналист?

  • тренинг-
  • семинар-
  • би би си

Ексклузиния семинар Crisis News Management & Media Awareness на професионалния говорител на БиБиСиАлистър Макдоналд в София ще осигури тази възможност

Трейнинг пред професионална камера и обиграна реакция при внезапно възникнала кризисна ситуация ще бъдат основните теми на екскрузивния еднодневен семинар Crisis News Management & Media Awareness, който бившия говорител на БиБиСи Алистър Макдоналд ще проведе в София на 30 септември 2015 г.

Целта на трейнинга е български комуникационни експерти да се сблъскат с професионален спаринг партньор, който да усъвършенства уменията им заразрешаване на казуси и намиране на решения за проблеми при кризисни ситуации. Семинарът ще даде и практически съвети за намаляване на напрежението в екипа и в съответната бизнес средата при възникване на криза. Той е част от програмата, по която Алистър Макдоналд в момента обучава на комуникационни умения директори и висши мениджъри от частния и публичния сектор във Великобритания.

Алистър Макдоналд има 20-годишен опит като журналист и продуцент в BBC. Като професионален говорител, той е тренирал директори от 27 страни. Работил е с adidas, AstraZeneca, Britsish Telecom, Orange, Swiss Life, Deloitte & Touche, Reuters, Neste Chemicals, Crystal Global Chemicals и др.

Организатори на събитието са IWS Ltd. и Betahouse Sofia, а партньор на инициативата е медийната мрежа Dentsu Aegis Network България. Семинърът ще се проведе на 30 септември 2015 г. в сградата на Betahouse на ул. Крум Попов № 58 в София.

Записвания за семинара могат да бъдат направени само online на адресhttp://izidaworkshop.com/registration/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА