Last news in Fakti

19 Април, 2016 09:20 5 578 5

Създадоха матраци в духа на природата

  • матраци-
  • духа-
  • природата

Марка БЕЛЛАНОТТЕ представя висок клас матраци и възглавници, в които ще откриете съчетание от класика и съвременност, традиция и иновации, истинска красота и максимално удобство, съчетани в цялостното естетическо преживяване!
Използваният плат с чист белгийски лен, Pure Belgian Linen™, е сертифициран от белгийската асоциация на ленопроизводителите. Естествени влакна от дървесна субстанция и чист памук, високи I-Springs технологии, съставени от напълно рециклируеми материали, 100% безотпадно профилиране, пробиотична ActiPro™ защита, дишаща BodyCare пяна, за цялостна грижа и здравословен сън!

На изложение Светът на мебелите 2016, излиза специалната серия матраци на марката Bellanotte – иновативнa разработка с активно използване полезните и лечебни свойства на канела, зеолит и шонгит за спокоен, здравословен и дори подмладяващ сън и почивка.

Вдъхновени от широкият спектър на лечебните свойства на минералите, екипът специалисти на Bellanotte решават да ги включат в състава на материалите за производсттво на матраци. Пяните са обогатени с канела, шонгит или зеолит, вложени в горния слой на матрака, в непосредствена близост до тялото, за да се увеличи взаимодействието с кожата.

По този начин се постига оптимален ефект за биофизиологичното състояние на човека. Създадената конструкция е върховно постижение в света на матраците, в която са внедрени най-добрите технологии от производството на полиуретанови пяни и пружини: използването на вакуум при направата на полиуретан и добавката от избрани минерали и подправки. Така се създава уникален продукт, използващ полезните за човека свойства на минералите в съчетание с иновативна профилирана структура с различна твърдост, еластичност и плътност, които са в състояние да задоволят и най-претенциозните изисквания за комфорт.

Канелата е една от най-свежите подправки, като успокоява и освежава организма, а естествените й антибактериални свойства са широко използвани в алтернативната медицина. BodyCare® пяна с канела е иновативна разработка по поръчка на Белланотте, притежава лек аромат на канела и засилен ортопедичен ефект.

  • - Естествен антибактериален ефект на канелата.

  • - Намалява изпотяването, като спомага за регулирането на температурата на тялото.

  • - Ароматерапевтичен ефект с дълготраен и освежаващ аромат на канела

  • - С подобрени характеристики на пяната, с по-висок индекс на комфорт и ортопедичност.

Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Той е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Именно тази структура и натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът зеолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира, и от своя страна да отделя други. Той има силно въздействие върху човешкия организъм, като пречиства отровите, които се намират във външната среда.

  • - С включен във формулата зеолит - силен антиоксидант и естествен детоксикант, който спомага за неутрализацията на вредни радикали.

  • - Със силните си антибактериални свойства, съставката зеолит предотвратява развитието на дребни микроорганизми, като едновремено подобрява еластичността на пяната.

  • - ZeoFoam не изпотява и позволява на кожата да се чувства комфортно и в покой.

Специалният дизайн и отворена клетъчна структура на пяната позволява по-добра вентилация, перфектна поддръжка и оптимална опора. Аква-ефектът обгръща тялото и изтласква събраното

Специалният дизайн и отворена клетъчна структура на пяната позволява по-добра вентилация, перфектна поддръжка и оптимална опора. Аква-ефектът обгръща тялото и изтласква събраното напрежение, като едновременно поддържа и релаксира. С оптимална еластичност и дишаща клетъчна структура, AquaMemory® пяна се адаптира към формата на оказващото натиск тяло и осигурява перфектна релаксация за организма.

  • - С AquaMemory® пяна, поддръжката е винаги точно толкова, колкото е необходима, а съпротивлението при натиск напълно отсъства. AquaMemory® нежно разпределя тежестта на натиска и осигурява 100% комфорт по време на сън.

  • - AquaMemory® обгръща тялото, без да създава допълнително напрежение.

  • - Гарантира добра проветривост, благодарение на по-широката си отворена клетъчна структура.

 

14 дни ТЕСТ период - гаранция с усмивка

Обикновено усещането за удобство и комфорт не е гаранционно условие. БЕЛЛАНОТТЕ ви дава възможност да изпробвате матрака за период от 14 дни, след което да решите дали желаете да продължите да го използвате. Вашият комфорт и добър сън са важни и БЕЛЛАНОТТЕ ги подкрепя 100%!

Всички продукти Белланотте ще можете да видите на изложението „Светът на мебели” в Интер експо център, зала 2, от 19 до 23 април или да разгледате и поръчате на www.bellanotte.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарина Марокова

    0 0 Отговор
    Знаех си ,че е най добрия матрак .....
  • 2 Дарина Марокова

    0 0 Отговор
  • 3 gost

    0 0 Отговор
    ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. !!!!

    Ако статията е тъпа според мен и го напиша това обида ли е?
  • 4 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Андрей4о ,колко ти дафоха за рекламата
  • 5 Хахо

    0 0 Отговор
    Ако можеше матраците им да се тестват без найлоните,с които са опаковани....Затова минаваме на друга марка.