Last news in Fakti

2 Юни, 2016 17:28 1 684 3

Гърция блазни руснаците с петгодишни визи

  • море-
  • гърция-
  • визи-
  • русия
Гърция блазни руснаците с петгодишни визи - 1

Гърция блазни руснаците с петгодишни визи. Това е част от програмата на правителството в Атина да разшири програмата за издаване на многократни визи, разкри заместник-външният министър Никос Ксидакис.

Той обеща тригодишните и петгодишните визи да се издават на руснаците, които поне веднъж са били в Шенген и нямат регистрация за престъпление, уточнява в. „Та Неа“.

Преди дни стана ясно, че гръцкото посолство в Москва е отстранило проблемите при издаване на шенгенски визи.

Според разчетите на гръцката дипломация визите за руснаците трябва да се издават в рамките на десет дни. Атина е опростила и пакета от документи за получаване на шенгенска виза.

При последната си визата в Атина руският президент Владимир Путин заяви, че руските туристи са започнали да се завръщат в Гърция след като Кремъл обтегна отношенията си с Анкара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Пък наш Плевню каза, че всичко е наред.

    Коментиран от #2

  • 2 antimediator

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Монго":

    Монголоидите да заминават в Монголия!
    Ако не им харесва може в Сибир!
    Иначе трябва да ги събираме на на стадиона като в Сантяго!

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "antimediator":