14 Юни, 2016 07:30 1 228 0

Обявен е старта на Beyond Hackathon

  • пощенска банка-
  • старта-
  • beyond hackathon

Пощенска банка, част от европейската банкова група Юробанк, с гордост обявява старта на Beyond Hackathon, първото регионално състезание на Юробанк за финансови технологии (FinTech), което ще се състои в центъра за провеждане на събития The Hub Events в Атина от 24 до 26 юни 2016 г., съвместно с две от най-големите платформи за подпомагане на стартъп компании в региона – Found.Ation и The Cube.

Състезанието Beyond Hackathon е част от инициативите на Центъра за инициативи на Юробанк, чиято цел е да вдъхновява, развива и промотира отворените иновации в сферата на финансовите услуги, като работи в сътрудничество с глобалната стартъп общност.

По време на тридневното събитие участниците от региона ще имат възможност да чуят вдъхновяващи говорители на световно ниво, да получат съвети от експерти в сферата на бизнеса, дизайна, технологиите и комуникациите и да представят своята идея на жури от предприемачи, дялови инвеститори и топ мениджъри на Юробанк, които ще определят победителите.

Каним стартъп компаниите и хората от България, работещи в сферата на финансовите технологии, да се запишат за участие до 21 юни 2016 г. на http://www.beyondhackathon.com/en/Register и да представят своите решения. Класиралите се на първо, второ и трето място ще получат парични награди, съответно в размер на 5 000, 3 000 и 2 000 евро. Освен това, в зависимост от оценката на журито и определените условия, победителите ще получат възможността да станат част от програмата на Startupbootcamp Fintech Лондон и да доразработят продукта си съвместно с Юробанк.

За повече информация или записване за конкурса посетете:  www.beyondhackathon.com или Фейсбук страницата ни: www.facebook.com/BeyondHackathon.

Можете да се свържете директно и с Преслав Китипов, ръководител секция „Бизнес оптимизация и качество на обслужването“, отдел „Корпоративно транзакционно банкиране“ в Пощенска банка, тел. 02/ 8166 417 и [email protected], съобщиха от Пощенска банка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА