Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 15:10 1 723 0

За три дни са купени 4 милиона от новия iPhone 4S

  • епъл-
  • iphone 4s-
  • продажби-
  • iphone-
  • apple
За три дни са купени 4 милиона от новия iPhone 4S - 1
Опашка за iPhone 4S в САЩ - Снимка: ЕРА/БГНЕС

Компанията Епъл е продала над 4 милиона броя от новия си смартфон iPhone 4S за първите три дни от пускането му на пазара на 14 октомври. Това е най-големият брой продадени устройства на американския технологичен концерн, достиган някога при старта на продажбите, съобщава Епъл на сайта си.

 
Новият iPhone 4S може да се намери в търговски обекти в САЩ, Германия, Франция, Австралия, Великобритания, Канада и Япония. От 28 октомври той ще се появи в още 22 страни, а до края на годината се предвиждат продажби в над 70 държави.
 
„iPhone 4S е поел грандиозен път с повече от 4 млн. продадени устройства само през първия уикенд“, е заявил Филип Шилер, старши вицепрезидент по маркетинг. 
 
Това са най-добрите продажби на мобилен телефон и са два пъти по-силни от тези на iPhone 4 при старта на неговите продажби.

Добрите продажби качиха рекордно цените на акциите на Епъл и тя вече е най-скъпата компания в света.

    


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА