Last news in Fakti

30 Ноември, 2011 09:48 1 059 0

От днес зърнопроизводителите трябва да са свързани с НАП

  • нап-
  • зърнопроизводители

10 хил. лв. е глобата за неизрядните търговци

От днес зърнопроизводителите трябва да са свързани с НАП - 1
Снимка: БГНЕС

На 30 ноември изтича срокът, в който зърнопроизводителите трябва да свържат касовите си апарати с Националната агенция за приходите (НАП). До края на миналата седмица над 1000 търговци бяха осигурили дистанционната връзка.

Приходната агенция вече обеща, че от утре ще започне да проверява дали това е направено във всички компании. Финансовите санкции достигат 10 хил. лв. Инспекторите имат правомощия дори да запечатат обекта.

От НАП напомнят, че всички останали търговци са длъжни да свържат касовите си апарати с приходната агенция до края на март 2012 година. Агенцията призовава да не се чака последния момент, тъй като струпването на много клиенти в последните дни от посочения срок ще удължи технологичното време за установяване на връзката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА