16 Октомври, 2017 20:25 2 667 2

Летим евтино до Атина

  • дестинация-
  • софия-
  • атина-
  • wizz air-
  • полет

Нов полет между София и Атина ще бъде пуснат в края на март следващата година. Той ще се изпълнява от нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Цената на еднопосочен билет с багаж с размери до 55x40x23 см ще е 19.99 лв. „Нискотарифните полети на Wizz Air ще свържат София с Атина и ние сме убедени, че за клиентите ни ще е интересно да посетят историческата столица на Европа, която предлага несравнимо културно преживяване на своите гости”, каза Габор Васархели, мениджър „Корпоративни комуникации”.

Това не е единственият нов полет, който ще бъде пуснат от авиокомпанията през 2018-а. Сред новите дестинации са още Ница, Лисабон и Малага.

За първите девет месеца на 2017-а Wizz Air е превозила над 1.8 млн. пътници от и до България, или с 41% повече в сравнение със същия период на миналата година, отчитат от авиопревозвача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    3 2 Отговор
    С тази компания отивайте навреме за полета въоръжени. Да не се окаже, че са продадени 60 билета за 40 места и да увиснете.
    Оръжието ще бъде сериозен аргумент да бъдете в тези 40 човека, а ен в останалите 20.
    Все ми се струва, че цена на 20лв за билет е под стойността му. Марешки нали за това го гониха, че продавал гориво под себестойността му. За тези проверки нещо?

    Коментиран от #2

  • 2 JEEP

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Що да е под бе? Като ги продадът по два пъти местата, тамън ще се изравнят.

    Сега сериозно:
    Никой не е застрахован от издънки. Това с продажбата на повече места го правят абсолютно всички, просто тези се пооляха, но пък вдигнаха кг. багаж като извинение.