Last news in Fakti

11 Март, 2018 16:51 5 004 4

Coca-Cola пуска алкохолен продукт в Япония

  • кока-кола-
  • coca-cola-
  • чу-хи-
  • япония

Тя ще се произвежда по примера с местната напитка чу-хи

Coca-Cola пуска алкохолен продукт в Япония - 1
Снимки: БТА/АР

Coca-Cola се готви да пусне алкохолна напитка на японския пазар. За пръв път в 125-годишната си история най-големият производител на безалкохолни напитки ще пусне подобен продукт на пазара.

В рамките на викторина на сайта на групировката, Хорхе Гардуньо, който отговаря за дейността й в Япония, заяви, че Coca-Cola ще експериментира със съдържаща алкохол напитка в кенчета.

Тя ще се произвежда по примера с японската напитка чу-хи - предлаган в кенчета коктейл от местната алкохолна напитка шочу и газирана вода с аромат на лимон. Чу-хи може да е с различен вкус - на слива, ягода, плода личи, а шочу може да се замени с водка.

Coca-Cola пуска алкохолен продукт в Япония

"Досега не сме експериментирали с напитки с малко съдържание на алкохол, но новата напитка доказва, че поемаме предизвикателства в различни от свързаните с ключовата ни дейност сектори - каза Гардуньо. - Coca-Cola винаги се е концентрирала изключително върху производството на безалкохолни напитки."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    19 3 Отговор
    Скоро очаквайте кашкавал SONY, сладолед Мерцедес и шоколад Калашников.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 PlimP

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    И без това ядем тоалетна хартия леки

    Коментиран от #3

  • 3 Барби

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "PlimP":

    А аз ям салама на Кен
  • 4 onq s konq

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Водка "Калашников" обаче няма нужда от очакване и препоръчвам на всеки платежоспособен да я дегустира.Страхотна е-"бутилирана" в СТЪКЛЕН "КАЛАШНИКОВ"!