Last news in Fakti

1 Февруари, 2012 20:18 1 491 0

KBC: Не продаваме ДЗИ

  • дзи-
  • kbc

Това са безпочвени слухове, реагираха от компанията

България остава ключов пазар за Кей Би Си Груп и е неизменна част от нейната стратегия, се казва в комюнике на белгийската финансова група, цитирано от БГНЕС.

По-рано днес световните бизнес медии гръмнаха с новината, че Кей Би Си Груп е решила да се раздели с ДЗИ. Сделката трябвало да приключи до края на тази година.

Още в края на януари информирахме за тези безпочвени слухове. За съжаление, журналист от белгийския вестник "Де стандаарт" не е видял тази информация. Той ще публикува корекция с нашата реакция още в утрешния брой на вестника. Това се казва още в комюникето на говорителя на Кей Би Си Груп Вивиан Хуйбрехт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА