Last news in Fakti

20 Юли, 2018 09:17 2 141 4

Реакции от Чехия за КЗК и ЧЕХ

  • чез-
  • кзк-
  • нова телевизия

Решението на Комисията за защита на конкуренцията да забрани продажбата на българските активи на ЧЕЗ на „Интерком“ изглежда политически мотивирано, коментира за радио „Дарик“ журналистът от чешкото бизнес издание „Хосподарски новини“ Петр Лукач.

ЧЕЗ трябва да се запознае детайлно с решението и след това ще реши как да постъпи, каза за радио „Дарик“ говорителят на енергийната група Алис Хоракова.

В четвъртък Комисията за защита на конкуренцията обяви, че спира още една сделка - тази за продажбата на „Нова броудкастинг груп" на инвестиционната компания ППФ Груп (ПиПиЕф). От ППФ заявиха, че все още не са получили официалното решение и не могат да коментират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕЗ

    6 2 Отговор
    Ььььььь проснинкая щочка г- н Борисов?
    Превод- сега рушвета какво ще го правим г-н Борисов ?
  • 2 ТЕХНОИМПЕКС

    2 3 Отговор
    По тези въпроси най компетентни са от БСП -и Най вече Нинова на 28 год.е била !

    Коментиран от #3

  • 3 Четеш ли

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТЕХНОИМПЕКС":

    за какво е статията? Аман от неграмотници!
  • 4 321

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Реакции от Чехия за КЗК и ЧЕХ
    Ха, ха. Авторката - изчехвай от тук....