Last news in Fakti

26 Юли, 2019 12:36 1 158 3

Заради срива в НАП не се тества новият софтуер на бензиностанциите

  • нап-
  • софтуер-
  • горива

Това са само част от проблемите по прилагането на наредбата

Заради срива в НАП не се тества новият софтуер на бензиностанциите - 1

До края на юли изтича срокът, в който търговците на горива трябва да приведат софтуера на бензиностанциите в съответствие с новите изисквания на наредбата за управлението и отчитането на печалбите. Поради срива на сървърите на приходната агенция обаче, тестовете са преустановени, съобщи БНР.

Така бензиностанциите се оказват в ситуация, в която или трябва да затворят, или да работят в нарушение на разпоредбите.

Това са само част от проблемите по прилагането на наредбата, които от Агенцията за малките и средни предприятия се опитаха да разяснят с обяснителна кампания днес.

Заради невъзможността да отговорят на разпоредбите в наредбата големи компании вече се изнасят от страната, а други предупреждават, че ще прекратят дейността си в у нас, отбелязва БНР.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    7 0 Отговор
    НАХ контролира единствено кокошкарите с по едно магазинче.Който мисли,че големите плащат е не много умен.
  • 2 гип

    3 0 Отговор
    НПали там един господин и една господжа се хвалеха за некакъв супер компютър който ще ни реши всичките проблеми. Кво стнана ? Проблемите станаха още повече.
  • 3 чумата

    3 0 Отговор
    Абе май ще излезе, че там е заровено кучето...