Новини

Черният петък идва по-рано в Kaufland и продължава цяла седмица

В рамките на кампанията ще бъдат предложени над 350 артикула за дома и цялото семейство с намаление до и над 50%

Публикувана: 9 Ноември, 2019 12:12
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2447
Черният петък идва по-рано в Kaufland и продължава цяла седмица
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Сред предложенията в намаление са близо 100 артикула от богатото портфолио собствени марки на Kaufland–SwitchOn, Spice&Soul, Hip&Hopps, Oyanda и Townland

8 ноември 2019 год, гр. София -Kaufland България подготвя по-ранен и по-дълъг черен петък за своите клиенти. В рамките на цяла седмица, от 11 ноември 2019г.до 17 ноември 2019г.,компанията ще предложи на потребителите над 350 артикула с намаление до и над 50%. Предложенията важат до изчерпване на количествата. Промоционалният асортимент в рамките на кампанията включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, стоки за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за лична грижа, дeтски игрaчки и хранителни стоки.

Сред най-атрактивните предложения в черната седмица на Kaufland са бяла и черна тeхника с избрани качествени продукти за дома и продукти за лична грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди Kaufland добавя още една година търговска гаранция. По този начин компанията дава на потребителите 3 години гаранция* за бяла и черна тeхника и засвидетелства своя стремеж да предлага на потребителите продукти с високо качество. Сред голямото разнообразие от висококачествени предложения са уреди с марката Philips–телевизор, фотоепилатор PhilipsLumea, електрическа четка за зъби Philips епилатор и уред за бръснене, прахосмукачка Samsung и смартфон Samsung GalaxyA10, блендер Nutribullet, парогенератор Tefal и други. Сред атрактивните предложения са и електроуреди за дома на собствената марка на Kaufland SwitchOn.

В черната седмица Kaufland ще предложи и богат асортимент дамска, мъжка и детска мoда с големи намаления. Само в рамките на този период в Kaufland клиентите могат да открият специални предложения на марката Nike.

Kaufland ще предостави още допълнителни намаления за близо 100 артикула от своите собствени линии устойчив текстил за цялото семейство: Oyanda за дамите, Townland за господата и Hip&Hops за децата. Произведени по щадящ околната среда начин и изработени от органичен памук без замърсители, сертифициран по стандарта GOTS**, трите марки се отличават с високо качество и здравина. За малките членове на семейството специално в черната седмица Kaufland ще предложи и 30% отстъпка на всички Lego конструктори.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland цели да осигури на своите клиенти не само разнообразие от продукти на отлични цени, но и по-комфортно пазаруване, което заляга в политиката на компанията за предоставяне на качествено потребителско изживяване. Високото качество в обслужването на клиенти беше международно признато през 2019 г, когато Kaufland получи златен медал QUDAL за отлично качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на компанията.

*3-годишната гаранция не се прилага за следните продукти, част от асортимента на кампанията: мобилен телефон SamsungGalaxyA10, мобилен телефон BLUEZ5 и видеорегистратор NAVIGEL. Тези изключения са отбелязани в седмичната брошура на Kaufland, валидна в периода 11.11.19 – 17.11.19.

**Стандартът GOTS (Глобален органичен текстилен стандарт) e световно признат стандарт, който гарантира устойчиво прoизводство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно произвoдство, до прозрачното обозначаване.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Ловци на бисери
Турхан Абдула
Блогърът Турхан Абдула с коментар за НСО
Едно време какви Мерцедеси имаше, днешните се развинтват от две дупки."

Още бисери