26 Октомври, 2020 21:40 1 731 9

Николова обсъди мерките в туризма с КРИБ и БХРА

  • марияна николова-
  • туризъм

Представителите на организациите уточниха, че браншът трябва да има обединена, единна позиция

Николова обсъди мерките в туризма с КРИБ и БХРА - 1
Снимка: МТ

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведе работна среща с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

По време на дискусията бе обсъдено настояването на двете организации за обединение и съгласуване на бъдещи противоепидемични мерки с всички представители на туристическия бранш.

"За мен е важно да бъде чут гласът на целия бизнес", бе категорична министър Николова и добави, че всички активни политики на Министерството на туризма са в името на бъдещото развитие на туристическия сектор в България.

Представителите на организациите уточниха, че браншът трябва да има обединена, единна позиция и допълниха, че противоепидемични мерки, свързани с разпространяването на COVID—19, е необходимо да бъдат дискутирани с всички представители на бизнеса.

В срещата участваха Румяна Георгиева, парламентарен секретар на КРИБ и Бранимир Миланов и Атанас Димитров, зам.-председатели на БХРА.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    16 1 Отговор
    Айде отиде и зимния туризъм,като летния.
  • 2 КРИБ

    13 1 Отговор
    С шеф Домус Ага? Нова телевизия домус Ага? Всичко е Домус Ага! След 110 дни се разбра- бягайте бързо от тук всичко ще вземат!
  • 3 Писна ми

    15 0 Отговор
    "Работодателите" да се чете робовладелците! Николова да не пуска отрова в икономиката - оставка! Никакъв НЮХ за бизнес, въпреки прекрасния нос!
  • 4 Ха ха

    12 0 Отговор
    Тоулупи... Срам немат ли тия хора,... Марияна- срам за българите, си ти
  • 5 Rtsw

    6 0 Отговор
    Обсъди всичко с Киро гела. И всичко ойде у ряката, както се очакваше. Само лялялт някакви си лелки по новините как ще се "оправят". Аман...
  • 6 Опа

    5 0 Отговор
    Тази зима и туризъм? Мечтииии. Или има нещо друго?
  • 7 Бай Ганьо

    6 1 Отговор
    К'во може да "обсъди" тая простовата и глуповата калинка, бре?!
  • 8 Шопо

    4 0 Отговор
    Турих виното ! След месец колям и свинята и започвам зимната фиеста.
  • 9 Банкя

    1 0 Отговор
    Е,точно с тях,трябва да се обсъдят нещата,че после като се реже баницата да не вземе нещо да се обърка!